2020. február 17. // Donát névnap

Egyedülálló akcióra készülnek a veszprémi szurkolók

2015. május 23. 14:03
A Veszprémi Szurkolók Egyesülete azt javasolja a Kölnbe utazó és ott a 2016-os Final Fourra a helyszínen jegyüket megváltó magyar szurkolóknak, hogy tudatosan válasszanak helyet maguknak.

A kölni Lanxess Arena-ban megrendezésre kerülő eseményre ugyanis eddig csak szétszórtan tudtak jegyet vásárolni – gyakran sokszoros áron – a veszprémi drukkerek, így a hazai nézők „tengerében” elvesztek az aprócska magyar „szigetek”. Ez megelőzhető azzal, ha az MKB-MVM Veszprém KC támogatói az alábbi ajánlott szektorokba vásárolnak jegyet:

  • Unterrang kategória (a pályához legközelebb eső gyűrű): 206 (elsősorban), ha megtelne: 205, 207,
  • 306 (elsősorban), ha megtelne: 305, 307
  • Mittelrang kategória: 607 (elsősorban), ha megtelne: 606, 608
  • Oberrang kategória (a legmagasabban lévő szint): 707 (elsősorban), ha megtelne: 706, 708

Aki nem tud németül, nyugodtan vigye egy cetlire felírva a pénztárcájának megfelelő szektor(ok) számát és az eladónak mutatva kérje oda a jegyét. Jelenleg még nincs korlátozva, hogy egy személy hány jegyet vehet, így akár a most itthon maradó, de jövőre csatlakozni kívánó drukkerek számára is a kiutazók segítségével elérhetők lehetnek a jegyek, amelyeket ilyenkor lehet a legkedvezőbb áron megvásárolni.

Az egyesület alapítói bíznak abban, hogy a csapat jövő évi döntőbe jutása esetén így nemcsak a szurkolás lesz hatékonyabb, de a közösségi élmény is hatványozottan erősebb lesz. A csapat célja minden évben – a magyar bajnokság és kupa megnyerése mellett – a Final Four-ba jutás, a szurkolóknak sem lehet más törekvése, de nekik most kell az első lépést megtenni, ha ott akarnak lenni jövő évben Kölnben!

Hétfőn egy részletesebb interjúval is jelentkezünk a témában.

vehir.hu

További cikkek

A Szeged három góllal legyőzte a PSG-t
A Szeged három góllal legyőzte a PSG-t
A MOL-Pick Szeged házigazdaként 32-29-re legyőzte a francia Paris Saint-Germain csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában, vasárnap.
Hatgólos vereség a Nemesvámos otthonában
Hatgólos vereség a Nemesvámos otthonában
Nem bírtak a nemesvámosi leányokkal a VPSE játékosai szombaton délután: a Vida Csenge vezette hazaiak hat góllal bizonyultak jobbnak a mieinknél a harmadosztályú kézilabda-bajnokság Dél-nyugati csoportjának 13. fordulójában.
Évet értékelt Orbán Viktor
Évet értékelt Orbán Viktor
Ma, száz évvel a trianoni halálos ítélet után azt jelenthetem önöknek, hogy élünk, és Magyarország még mindig megvan - mondta Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében vasárnap, Budapesten.
Elmaradt a címvédés! – elbukta a Hepp Kupa-döntőt a HOYA
Elmaradt a címvédés! – elbukta a Hepp Kupa-döntőt a HOYA
Bár jól kezdett a vasárnapi, a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa fináléjában a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, végül azonban még csak esélye sem maradt a címvédésre. A Budafok együttese ugyanis huszonöt pontos, 89-64-es diadalt aratott a ceglédi Városi Sportcsarnokban.
Kiengedték a karanténból a hazatért magyarokat
Kiengedték a karanténból a hazatért magyarokat
Hazamehetett az a hét magyar állampolgár a kórházból, akiket 14 nappal ezelőtt helyeztek karanténba, miután Franciaországon keresztül hazaérkeztek a kínai Vuhanból - közölte a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa vasárnap.
2020. február 17. // Donát névnap