Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
12°C
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
12°C

Innováció a balatonalmádi Györgyi Dénes iskolában

2014. október 13. 13:43

SAJTÓKÖZLEMÉNY

PÁLYÁZATI PÉNZBŐL FEJLESZTIK A GYÖRGYI DÉNES ÁLTALÁNOS ISKOLÁT 
BALATONALMÁDIBAN

A TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0484 számú, „Innováció a balatonalmádi Györgyi Dénes iskolában” című pályázati projekt keretében a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Balatonalmádi Tankerülete 137,79 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A támogatás intenzitása a projekt elszámolható költségeinek 100 %-a. A beruházás az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A pályázat az iskola innovációját szolgálja a pedagógus módszertani továbbképzés, a tanulók szabadidős tevékenysége, valamint eszközbeszerzésekkel kapcsolatban. A pályázat megvalósítása 2014 januárjától indult el az iskola összes pedagógusának és tanulójának, valamint helyi támogató szervezetek közreműködésével. 

A programok több napos erdei iskolákat, külföldön megszervezendő nyelvi tábort, sporttáborokat tartalmaznak. Egynapos programokban is bővelkedik a pályázat, hiszen az iskola négy alkalommal szervez egészségnapot, négyszer sport- és túranapot, kétszer ünnephez kötött játszóházat, valamint nemzeti hagyományhoz köthető iskolai eseményt.

A tanórán kívüli tevékenységek között informatika szakkör, úszásoktatás, elsősegély nyújtási ismeretek, valamint közlekedési ismeretek szakkör kerül megszervezésre. A projekt várhatóan 2015. március végén zárul.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.