Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Humánerőforrás-fejlesztés a Signator Audit Kft-nél

2014. június 23. 9:06
A Veszprémben működő Signator AUDIT Kft. 6 049 570 forint, 100%-ban vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a TÁMOP-2.1.3. A-12/1-2012 számú „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban” című pályázaton. A munkaidő keretében sikeresen megvalósított projektben a cég 9 dolgozója 400 órás Általános angol nyelv középfokú képzésen vett részt és szerezett tanúsítványt.

A veszprémi Signator AUDIT Könyvvizsgáló Kft. 1991-ben alakult. Munkamódszerüket a preventív ellenőrzések és ezt szolgáló folyamatos gazdasági tanácsadás jellemzi. Ellenőrzésük a klasszikus könyvvizsgálat mellett valamennyi adónem vizsgálatára kiterjed. Tevékenységük a gazdasági élet szinte minden területét átfogja az ipari tevékenységtől a bányászaton keresztül az önkormányzatokig. Az utóbbi néhány évben az angolul kommunikáló ügyfélkör nagyobb arányú bővülését tapasztalták. A folyamatos kommunikáció során  gyakran  érezhető volt a vezetők és alkalmazottak kisebb-nagyobb nyelvtudásának hiányossága, ami a napi munka akadályozó tényezőjeként jelent meg. Ez indokolta a közös elhatározást, hogy a cég vezetősége és alkalmazottai idegen nyelvi ismeretek elmélyítése céljából –jó részt munkaidő keretén belül- részt vegyen egy 400 órás "Általános és szakmai angol nyelv" („általános angol nyelv középfok - alapfokú nyelvvizsgától a középfokú nyelvvizsgáig") képzésen.

A 100% vissza nem térítendő uniós támogatásból megvalósított, több mint másfél évig futó képzésben résztvevő 9 fő biztos nyelvtudást szerzett a megcélzott nyelv tekintetében, és azt a humánerőforrás a vállalkozás, valamint a piaci környezet által elvárt szinten tudja a jövőben hasznosítani.  A megszerzett nyelvi kompetenciákkal a cég hosszú távon képes lesz megerősíteni munkahelymegtartó képességét, növelni tudja jövedelemtermelő képességét, valamint biztosítani tudja az alkalmazottak hosszútávú versenyképes jövedelmét.

A 100% vissza nem térítendő uniós támogatásból megvalósított projektben 9 fő végzett eredményesen és szerezte meg az Általános angol nyelv középfokú tanúsítványt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.