Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C

Ők hárman

2014. június 19. 22:12
Az eddigi leglátványosabb Veszprémről készült videó a fiatal trió munkáját dicséri. A nem egész három perces felvétel mögött sok-sok munkaóra áll.

Ők hárman, Dávid, Nikola és Gyula. Fiatalok, erősek, vibrál körülöttük a levegő, dúskálnak az ötletekben. „Minden folyamatnak megvan a maga szükségszerű formája, amely mindig funkcionalitást eredményez” – ismételgetik naponta, miközben versenyt futnak az idővel, mert a folyamatnak gyorsnak és rövidnek kell lennie ahhoz, hogy eljussanak az ötlettől a funkcionalitásig. 

A dizájn nemcsak tükrözi, hanem meg is határozza környezetünk életminőségét – vallják a háromtagú kreatív műhely tagjai, miközben szuggesztív ötleteikkel erősítik hitüket abban, hogy a grafikai tervezés, a webdizájn és a dekorációk világában az elképesztő dinamikával változó jövő szolgálatában állnak. 

Ők hárman, Dávid, Nikola és Gyula tudják, miként kell az ügyfél termékét megismertetni, hogyan kell kiemelni a sorból, és hogyan kell felöltöztetni ahhoz, hogy a fogyasztó felismerje, megszeresse, megkívánja. Segítenek gondolkodni, otthonosan mozognak a grafikai tervezés területén és a dekorációk világában. Üzletfelük még magához sem tér, amikor azt észleli, hogy máris elérte a célját, eljuttatta termékét, szolgáltatását, közlendőjét a kívánt réteghez, célcsoporthoz, fogyasztóhoz.

Hosszú az út az elmélkedéstől a vizuális kommunikációig, de nem a Juliushard triumvirátusa számára. A városmarketing ötlete egyszerű, a kivitelezése nagyszerű, az élmény felejthetetlen. Együtt a kreativitás, a technika, az elektronika, s Veszprémet úgy láthatjuk, mint még korábban soha. 

Világosan fogalmaznak, az ügyfél gondolataiban olvasnak, tudják, mire van szüksége, mi a gondja, a megrendelők a kreatív agytröszttől villámgyorsan kapják meg a naprakész válaszokat és kész megoldásokat. Egyedi látásmódjuk a fotóknál és videós alkotásaiknál is kibontakozik. Profi eszközpark birtokában lélegzetelállító munkák kerülnek ki a kezük alól. Lendületes, fiatalos honlapjaik mellett mobilapplikációs fejlesztésekkel is foglalkoznak. 

Ők hárman, Dávid, Nikola és Gyula – időben és szemléletben – együtt haladnak a korral s vallják: a minőség maradandó! A dekorálás komplex megoldásokat követel, a legkülönfélébb felületek, környezetek, belső és külső terek matricázása, fóliázása, dekorálása különös kézügyességet és mértani pontosságot igényel.

A háromfős kreatív csapat megbízóinak egyike a világhírű gumicukorgyártó, amely világszerte közel két tucat országban van jelen termékeivel. Kreatívjait, termékcsomagolásait és a helyi gyárhoz kapcsolódó dekorációját mind a fiatal trióra bízta.

www.juliushard.com

(X)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.