Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jól szerepelt a Vanderlich Egészségcentrum

2014. június 19. 14:32
A veszprémi székhelyű Vanderlich Egészségcentrum 2014-ben pályázott az „Év magánrendelője 2014” címre, a www.hazipatika.com oldalon. Június 11-én eredményt hirdettek egyéni praxisok, csoportpraxisok, valamint 1 napos fekvőbeteg ellátását végző rendelők között.

A Vanderlich Egészségcentrum szoros versenyben 8. helyezést ért el, közel 50 helyezettből a csoportpraxis kategóriában. Az első helyen végzett budapesti magánklinika mindössze 0,05 ponttal kapott többet, mint a Vanderlich Egészségcentrum. Intézményünk a vidéki városok közül 3. lett, Szentes és Debrecen előzött meg bennünket. Dunántúliként pedig 1. helyezettek vagyunk a rangsorban, melyre veszprémiként külön büszkék vagyunk.

 Egy éves születésnapunkon ennél szebb ajándékot nem kaphattunk volna a minket értékelőktől.  A Vanderlich csapat nevében köszönjük minden hozzánk fordulónak a bizalmat, az értékelést és a rengeteg dicsérő kommentet.
Tíz szakrendelésünk, vérvételi és korszerű kezelési lehetőségeink, szűrővizsgálataink a jövőben is sok szeretettel várnak mindenkit. Továbbra is igyekszünk rövid előjegyzési idővel, minimális várakozással, munkatársaink kiváló szakmai felkészültségével és törődésével pácienseinknek azt a figyelmet nyújtani, ami az orvoshoz fordulónak jár a XXI. században.

Dr. Vándorfi Győző
ügyvezető főorvos
Vanderlich Nonprofit Kft
H-8200 Veszprém Wartha Vince utca 4.
Tel: 06-88-793787
mobil: 36-70-3793808
e-mail: vandorfi.gy@gmail.com
honlap: http://egeszsegcentrum.vanderlich.hu/

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.