Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Álomból valóság…

2014. május 19. 14:28
Elkészült a Balatonalmádi egyik legszebb tóparti részén fekvő Nereus Park Hotel színvonalas kávézója. Emellett számos egyéb fejlesztés is történt a komplexumban: klimatizálták és új, a strand vendégei számára is igénybe vehető szolgáltatásokkal bővítették az éttermet, felújították a hotelszobákat és modernizálták a WIFI rendszert.

A közvetlenül a Balaton partján, egy gyönyörű kéthektáros park szívében fekvő Nereus Park Hotel*** saját stranddal, zárt parkolóval és vitorláskikötővel rendelkezik. Első osztályú esküvői- és rendezvényhelyszín már hosszú évek óta, köszönhetően többek között annak a szolgáltatói szemléletnek, melynek fókuszában az egyéni igényeknek való maximális megfelelés áll.

A parkosított környezet és a Balaton közvetlen közelsége kiváló lehetőségeket kínál szabadban és zárt térben szervezett rendezvényekhez, csapatépítő tréningekhez vagy sportprogramok lebonyolítására, konferenciákhoz, üzleti és családi rendezvényekhez, melyek szüneteiben kellemes sétát tehetünk a Balaton partján, gyönyörködve az adott évszak lenyűgöző szépségeiben. A szabadidő kellemes eltöltéséhez a parkban található sportpályák és eszközök (kispályás focipálya, strandröplabda pálya, lengőteke, ping-pong asztalok, biliárd és asztali foci) állnak rendelkezésre.

Esküvők alkalmával a szálloda két étterme állófogadás esetén 120 fő, hagyományos felszolgálás esetén 80 fő befogadására alkalmas úgy, hogy a tánctér is biztosított. A légkondicionált termeket kétszárnyú ajtó választja el egymástól, és mindkét terem park felőli üveg tolóajtaja nyitható, így a 40 fős fedett mediterrán terasszal tovább bővíthető a tér. Különlegesség, hogy a kéthektáros parkban lehetőség nyílik egyházi és polgári szertartás lebonyolítására egyaránt.  

Az ajánlatok részletei megtalálhatók a www.nereus.hu honlapon (x)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.