Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Hasznos tippek fürdőruha vásárlásához

2014. május 15. 9:42
Valósággal berobbant a 2014-es fürdőruha-divatba a hosszú évekig nélkülözött sárga és zöld valamennyi árnyalata. A kifejezetten nőies és nyárias, intenzív színek mellett számtalan újdonságot kínál az idei szezon. Hogy milyeneket is? Szakértőnk, Schvarcz Ágnes kalauzolt bennünket a veszprémi Triumph szaküzletben és a Marylin fehérnemű boltban.

"Csusszanj bele egy tökéletes szettbe...!" -ez a Triumph mottója az idei tavaszra és nyárra. A tervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja a maga számára a tökéletes modellt. Kollekciójukat úgy tervezték, hogy minden nőből kihozzák az Istennőt!

Az utóbbi évek népszerű fazonját, a pánt nélküli bikinit D kosárméretig, a kosaras fazonokat pedig F kosárméretig kínálja a cég.  A teltebb idommal rendelkező hölgyekre gondolva úgynevezett „3D -s”, flexibilis merevítőt alkalmaztak, ez egy egyedi technológia, amely garantálja a teljes rugalmasságot és a kényelmet ugyanúgy, ahogy az oldalsó merevítések is. A speciális csíkozásoknak és az erősített vállpántoknak köszönhetően viselője élvezheti a plusz biztonságot.
 
Egyes Triumph modelleknél az alsók és felsők szabadon variálhatók. Ezáltal minden hölgy megtalálja a számára legkényelmesebb és a stílusának legmegfelelőbb kombinációt. Így magabiztosan töltheti napjait a hazai strandokon és a külföldi tengerpartokon egyaránt. 

A magas minőséget képviseli a Bahama bikinik luxuskollekciója, a Maria Bartos márkanévvel jelzett egyedi tervezésű, finom kidolgozású darabok, amelyeket az elegáns stílust kedvelő és viselni tudó hölgyek számára álmodott meg a tervező. 

Szintén a legkiválóbb anyagokból készülnek a Lisca márkájú fürdőruhák darabjai, amelyek főleg a harmincas és a negyvenes korosztály kedvencei, és sajátossága, hogy igazán különleges színekben és fazonokban is kapható.

A Lisca márkájú fürdőruhákat egészen különleges fazonok és színek jellemzikA Lisca márkájú fürdőruhákat egészen különleges fazonok és színek jellemzik

A kis pénztárcájúak számára megfizethető választást jelent a régóta ismert és kedvelt magyar cég, a Capella, amely bőségesen kínál az alakot előnyösen formázó darabokat. Ez a konzervatívabb réteg kedvence is, és sajátossága, hogy egészen extra kosárméretig (E, F) megvásárolható.

A fiatalok számára ajánlott márkák közül érdemes kiemelni az Origami és a Paloma modelljeit, amelyek kedvező ár-érték arányt képviselnek, és a legújabb divatot tükrözik. 

Öltöztetnek, ápolnak és eltakarnak az idei szezon slágerének is ígérkező pólók és strandruhák, amelyek önállóan is viselhetők, valamint a megunhatatlan és praktikus strandkendők, amelyek számtalan egyedi módon kötözhetők. A kismamák számára a tankinik igazán praktikusak, és ugyanolyan divatos színekben kaphatók, mint bármely más bikini, illetve fürdőruha. 

Az idei nyár slágerszínei, a zöld és  a sárga, valamint ezek számtalan különféle árnyalata ellenállhatatlanná teszik a fürdőruhákat. Ideje, hogy mi is beszerezzünk egyet magunknak!

Ehhez szeretne segítséget nyújtani a Marylin fehérnemű üzlet egy nyereményjátékkal, amelyet a Facebook oldalukon indítanak: azok között, akik lájkolják és megosztják a nekik legjobban tetsző darabot, kisorsolnak egy fürdőruhát – a szerencsés nyertes természetesen azt kapja majd meg, amelyiket a kedvenceként bejelölte. Az akció május 16-án pénteken indul. Sorsolás május 26-án hétfőn. (x)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.