Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Magyarország - Szerbia mérkőzés Füreden

2008. december 15. 18:10 // Forrás: dr. Király G. István
December 29-én Balatonfüreden rendezik a magyar férfi kézilabda-válogatott utolsó hazai felkészülési meccsét a horvátországi világbajnokság előtt. A mieink ellenfelei Szerbia legjobbjai lesznek.

Déli szomszédaink ellen tartja utolsó hivatalos hazai VB előkészületi mérkőzését Hajdu János alakulata. Válogatott csapatunk az őszi EB selejtezőkön igazán elkényeztette a szurkolóit, hiszen csoportját pontveszteség nélkül vezeti. Idegenben jobbnak bizonyult a görögöknél és a finneknél, itthon is legyőzték északi rokonainkat és begyűjtötték a két pontot az esélyesebbnek vélt horvátok ellen is.

Csapatunk a januári horvátországi VB előtti utolsó hazai hivatalos felkészülési mérközésén Szerbia ellen lép pályára. A december 29-én Balatonfüreden megrendezésre kerülő találkozón képet alkothatunk válogatottunk felkészültségéről a horvátországi megmérettetés előtt. A VB előtt még a csehországi Újévi Kupán (Csehország, Szlovákia és  Lengyelország ellenében) vesz részt a csapat, majd január 17-én Eszéken már VB meccs következik Ausztrália ellen.

Vagyis hazai földön a füredi mérkőzésen láthatjuk utoljára hivatalos felkészülési meccsen a válogatottjainkat. Másnap a veszprémi Kézilabda Gálán már csak rövidített bemutatót tartanak.

A füredi találkozóra jegyeket (1.800,- Ft) a balatonkonferencia@t-online.hu e-mail címen, vagy a 06-87/480-196; 06-87/340-428 telefon- és a 06-87/482-193 faxszámon lehet igényelni. (http://www.balatonkozpont.hu/) Szálláslehetőségekről Balatonfüred honlapján - http://www.balatonfured.hu/ - lehet tájékozódni és foglalni.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.