Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mikulás Rallye hó nélkül / Ifj. Tóth János is rajthoz áll

2008. december 4. 17:51 // Forrás: rallye.hu
Az Országos Bajnokság futamai ugyan véget érnek, de előttünk van még a hagyományos évadzáró futam, a XII. Mikulás Rallye. A Veszprém környéki futamot december első hétvégéjén rendezik, melyen a hétszeres abszolút bajnok ifj. Tóth János is elindul.

Az Országos Bajnokság futamai ugyan véget érnek, de előttünk van még a hagyományos évadzáró futam, a XII. Mikulás Rallye. A Veszprém környéki futamot december 6-án, s hetedikén rendezik, melyen a hétszeres abszolút bajnok ifj. Tóth János is elindul.


Az ifjabb Tóth János, Tagai Róbert kettős (Peugeot 207 S2000) a kis világbajnokságnak nevezett IRC-sorozatban versenyzett az idén, ám ezúttal a hazai pályákon is próbára teszi a gyorsaságát.

Örülök, hogy hazai közönség előtt versenyezhetek, őszintén szólva a magyar nézők hiányoztak egy kicsit – mondta a Janika becenévre hallgató klasszis.

– Nemcsak azért tartom jó kezdeményezésnek ezt az év végi dzsemborit, mert tavaly sikerült itt nyernünk, hanem azért is, mert ez a verseny nem megy vérre, itt mindenki kitombolhatja magát, bármilyen autóval elindulhat, amely biztonsági szempontból megfelel az előírásoknak.

Az időjárás a tavalyihoz hasonló – akkor is esett a verseny előtt, tehát helyenként vizes, sáros volt a pálya. Ez azonban nem okozott gondot a Peugeot 207-es pilótájának és navigátorának, megnyerték a viadalt. Janikáék az idén is lendületben vannak: nemzetközi sikerekkel hangoltak az idényzáró hazai viadalra: két IRC-futamon (Csehországban és Svájcban) is pontot szereztek. Ilyen előzményekkel vágnak neki a Veszprém környéki viadalnak.

A verseny műsorfüzete itt érhető el.

Zatkalik Dávid
további cikkek
Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. ma 20:03 Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Telekom Veszprém Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Momir Ilics, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy labda dönthet a dán Aalborg HB elleni párharcban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. ma 19:53 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. ma 14:59 A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. ma 15:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.