Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Technológiai fejlesztés az "ada-bau" kft.-nél UNIÓS TÁMOGATÁSSAL Hajmáskéren

2013. július 19. 10:06

Az Ada-Bau Kft. a 17 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében technológiai fejlesztésekre. A beruházás összes költsége 42,7 millió forint, mellyel lehetőségük nyílt gépparkjuk és informatikai rendszerük további korszerűsítésére.

A műanyag nyílászárók gyártásával és forgalmazásával foglalkozó veszprémi székhelyű Kft. 1997-ben alakult. Az évek során megszerzett piaci pozíció megtartásához illetve további piaci részesedés megszerzéséhez a cégnek folyamatos fejlesztésekre van szüksége, melyhez a pályázati források igénybevétele elengedhetetlen. Ezzel az uniós támogatással lehetőségük nyílt gépparkjuk és informatikai rendszerük további korszerűsítésére, hajmáskéri telephelyünkön.

A beruházás keretében beszerzett gépek, lehetővé teszik a gyártási kapacitás nagymértékű növelését, továbbá termékpalettájuk bővítését. Az informatikai fejlesztéseknek köszönhetően, a vevői igények fogadása, a vevőkkel történő folyamatos aktív kapcsolattartás és a differenciált igényeknek való megfelelés, a pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetően magas szinten megvalósult. 

A fejlesztések keretében több új gyártási eljárás került bevezetésre. A megvásárolt profillágyító gépek és konzolok segítségével már nem csak hagyományos ablakokat, hanem bármilyen íves profilú (kör, félkör, stb.) nyílászárót is képes a vállalkozás gyártani.

A fejlesztés eredményeképpen a vállalkozás korábbi munkavállalói létszámát meg tudta tartani, valamint a termelés felfutásával a létszámbővítésre is lehetőség nyílhat. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.