Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Humánerőforrás-fejlesztés a Magyar Kert és Energia Klaszter Kft-nél

2013. július 5. 15:44

A veszprémi kistérségben működő Magyar Kert és Energia Klaszter Kft. a ”Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban” című pályázaton (TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0337) 1 871 760 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert 6 munkavállaló képzésére az Új Széchenyi Terv keretében. A támogatással megvalósult szakmai illetve nyelvi képzésekkel hosszútávon lehetőség nyílik a vállalat munkahelymegtartó és jövedelemtermelő képességének növekedésére. 

A cég 2001 óta van jelen szolgáltatásaival a Közép-Dunántúli régióban. Az automata öntözőrendszerek tervezésétől és kiépítésétől az öntözőrendszer alkatrészek nagykereskedelmén keresztül a zöldterület építés- és fenntartásig mindenben a legjobb megoldást igyekszik kínálni megbízói számára. Kertépítési és parkfenntartási tevékenységében, a keletkező zöldhulladék kezelésében a környezettudatosság jelenik meg, gondot fordítanak a környezeti terhelés minimalizálására, esetenként megszüntetésére. Ezt a gondolkodásmódot fejezi ki jelmondatuk is: „Kert, ami szép…” a fenntartható fejlődés biztosítása mellett.

A vállalkozás indult a Munkahelyi képzések támogatása c. TÁMOP-pályázaton, és az elnyert 1 871 760 forint támogatás segítségével biztosította 6 munkavállalója számára szakmai képességeik továbbfejlesztését, felkészültségük elmélyítését. Az alkalmazottak az alábbi képzéseken összesen 8 tanúsítványt szereztek: Alapozás-, közmű- és fenntartási gépkezelő, Targoncavezető, Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő (középfokú OKJ-s képzések), valamint akkreditált német nyelvi képzés.
A cég a 100%-os vissza nem térítendő támogatás összegét a képzésekre, üzleti tanácsadás igénybevételére, valamint a tájékoztatási kötelezettségre fordította. 

Magyar Kert és Energia Klaszter Kft.
Cím: 8200 Veszprém, Állvány u.7.
Honlap: www.kertamiszep.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.