Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Oláh János visszatért!

2008. november 19. 19:33 // Forrás: Rodics Dániel (sajtófőnök) Magyar Röplabda Szövetség
A távozását az elmúlt hét végén bejelentő Fehér Tibor helyett Oláh János lett az NB I Liga Liga-csoportjában szereplő Veszprémi Egyetemi SC edzője.

Bácskai Sándor, a VESC szakosztály-elnöke új vélekedett, hogy Oláh János személyében egy komoly játékos- és edzői múlttal rendelkező szakember került a jól felkészített veszprémi csapat élére. „Nem volt teljesen ismeretlen számomra Fehér Tibor távozási szándéka, mert korábban már pedzegette – mondta Bácskai. – Jókor jött a frissítés, bár most némileg meglepetésszerű volt Tibor távozása, hiszen nem volt napirenden a pótlása, hirtelen kellett edzőt találnunk, nehogy szétessen az együttes. Szép feladat vár Oláh Jánosra, a csapat célja az első három hely valamelyikének megszerzése a Liga-csoportban. Ezen kívül azt várjuk az új trénertől, hogy okozzon meglepetést a lányoknak a bánásmódjával. Egy női csapat lelkivilága mindig bonyolult dolog!”

 

Oláh János kedden ismerkedett meg új csapatával, amelynek megtekintette délutáni edzését. A legközelebbi foglalkozást már ő vezényli. A tréner kijelentette, nagyon kíváncsi rá, milyen egy női csapattal dolgozni. „Esélyünk van a Kiemelt-csoportba való feljutásra, egyértelműen ez a cél – mondta Oláh. – Előrebocsátom, ha ez sikerül, akkor a munka jelentős része Fehér Tibornak és a lányoknak köszönhető! Még nem ismerem jól a lányokat, de azt tudom, hogy a csapatban benne van a jó eredmény elérésének lehetősége. Nem lesz könnyű a pénteki, MÁV Előre elleni rangadó, a vasárnapi, nyíregyházi meccsen pedig a hosszú utazás okozhat nehézséget.”

 

Oláh János

Az 50 éves edző játékosként ötszörös bajnok és hatszoros Magyar Kupa-győztes a Csepel színeiben. Trénerként 1995-ben ezüstérmet nyert ugyancsak a Csepellel, Nyíregyházán és a Malévnál is dolgozott, s a férfiválogatottnál Nyári Sándor szövetségi kapitány segítője volt. 15 évig dolgozott a Magyar Röplabda Szövetség Strandröplabda Bizottsága vezetőjeként.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.