Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Már javában zajlik az Erzsébet-tábor!

2013. július 3. 13:13 // Forrás: Erzsébet Program
Június 17-én kezdetét vette az Erzsébet-tábor, ahol 10 héten át több mint 40 ezer gyermek tölti nyári szünidejének egy részét színes és változatos programokkal.

Az Erzsébet-program idén is kétféle tábort hirdetett: az általános táborokat, amelyekre iskolák, intézmények jelentkezhettek 10 fős csoportokkal, valamint tematikus táborokat, amelyeket neves sportolók és művészek vezetnek, mint például Kovács „Kokó” István, Kovács Ágnes, Nagy Tímea, Komáromi Tibor, Hadfi Dániel, Borza Teréz és Parais István.

Nyolc helyszínen  több mint ötven Erzsébet-táborban nyaralhatnak az általános- és középiskolások, főleg balatoni és más vízparti üdülőhelyeken.

Brüsszelben jártak a „Mutasd meg településed Európának!” nyertesei

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a 47 leghátrányosabb helyzetű kistérségben élő 9-10. osztályos évfolyamos diákok részére írt ki pályázatot, településük bemutatására. A „Mutasd meg településed Európának!” pályázat nyertesei egy 4 napos brüsszeli kiránduláson vehettek részt, ahol többek között megtekintették az Európai Parlamentet, a Parlamentáriumot, a Mini Európa Parkot, valamint az Atomiumot.

Az Erzsébet-program keretében ellátott közfeladatok megvalósítását az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó pénzügyi eredmény biztosítja, központi költségvetési források bevonása nélkül.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.