Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Jönnek az izlandiak! / – meglepetésekkel várja az MKB Veszprém KC a szurkolókat –

2008. november 18. 11:47
Most az a meccs következik, amelyen nem lehet hibázni – mondta Hajnal Csaba ügyvezető-igazgató keddi sajtótájékoztatóján. A szombaton 16 órakor kezdődő összecsapás számos meglepetéssel várja a közönséget, ám a pontszerzés mindenek felett áll.

Hajnal Csaba hangsúlyozta, hogy teljes mértékben a győzelemre, de legalább a pontszerzésre (döntetlenre) kell törekedni, mert ez a veszprémiek továbbjutásának alapfeltétele. Az igazgató őszintén hozzátette azt is, hogy a sportsiker mellett az anyagiak is előtérbe kerülnek egy várhatóan teltházas meccsen.

Hajnal Csaba a sajtón keresztül kért elnézést mindazon szurkolóktól, akik a Flensburg elleni mérkőzésen – a vendéglátók hanyagsága miatt – nem azt a helyet kapták, amire számítottak. A németek ugyanis az igényelt 107 jegyet 52 helyre (!) adták el. A flensburgiak egyébként több ponton is vétettek a sport etikett ellen, ami többek közt a játékosok bemutatásán (a mieink épp az öltözőben voltak ezalatt!) is meglátszott.

Az ügyvezető elmondta, hogy az eddig megszokottnál is ünnepélyesebbé szeretnék tenni a szombati összecsapást.


A részletekről Polyák Sándor és Bodnár András beszélt. A hűséges szurkolók minden bizonnyal már várják a csapat 2009-es naptárát. Ezzel szombaton ismerkedhetnek meg, s a legügyesebbek megszerezhetik a fiúk autogramját is. Erre a helyszínen lesz lehetőség (szervezett keretek között) a meccs előtt, után, s várhatóan a szünetben is.

A hidegre való tekintettel a kapukat már 14.30-kor megnyitják. Érdemes is lesz kimenni idejében (sőt: korábban), mert minden eddigit lepipáló kísérőprogramok lesznek, amelyekkel még közelebb kívánja hozni magához a csapat a drukkereket. Az apróbb ajándékok mellett játék is lesz, s kipróbálják a szervezők a „bemelegítő embert”, a „porondmestert”, aki akár a „hullámzásra” is megtanítják a nagyérdeműt. Ezen kívül olyan meglepetés is lesz, amire nem volt még példa a kézisek történelmében.

A szombati meccset azonban még megelőzi a szerdai, Csurgó elleni idegenbeli összecsapás. 

  

Zatkalik András

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.