Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Cipőt a plázából!

2013. április 30. 15:42 // Forrás: Balaton Plaza
A Balaton Plazában nyitja meg legújabb üzletét a lengyel cipő kiskereskedelem óriása a CCC.

A CCC a kilencvenes évek közepén alakult Lengyelországban, a cég központja Polkowicében található. Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában lévő üzlethálózata több mint 460 saját tulajdonú márkaboltból áll, alkalmazottainak száma megközelíti a 4000 főt. A CCC Lengyelországban évek óta piacvezető a kiskereskedelmi cipő értékesítési szegmensben. A cég 2012 szeptemberében kezdte meg magyarországi tevékenységét és a gyors ütemű expanziónak köszönhetően, ma már a magyar cipőpiac egyik fontos szereplőjévé vált. Jelenleg 25 üzletük van országszerte, és idén is tovább folytatják dinamikus terjeszkedésüket Magyarországon. 2013. május 2-án a Balaton Plazában nyitják meg első veszprémi üzletüket.

A kiváló minőségű bőrcipők a cég saját tulajdonú, lengyelországi gyárában készülnek. Az elmúlt pár évtizedben megszerzett tudását és tapasztalatát hasznosítva, a CCC elsődleges célkitűzése hogy cipőit a lehető legmagasabb minőségben és a lehető legalacsonyabb áron kínálja immár a hazai vásárlóknak is.

A CCC termékeivel a társadalom legszélesebb rétegeit célozza meg. Itt a legkisebbektől a legidősebb korosztályig, nemtől függetlenül, mindenki megtalálja a neki megfelelő lábbelit. A CCC cipőboltok a tinédzserek körében is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen az üzletekben megtalálják az igényeiknek megfelelő, divatos, széles színskálával rendelkező fazonokat. A CCC cipők közös jellemzője a kedvező ár, a kiváló színvonal és a rendkívüli választék.

Nyitási kedvezményük a héten 20% minden termékre!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.