Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Technológiai fejlesztés az "ADA-BAU" Kft.-nél

2013. április 22. 16:01

Az Ada-Bau Kft. a K-2012-GOP-2.1.1-11/A-2012-0667- 0647882/129 azonosító számú pályázat által 17 090 480 forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el, melynek keretében technológiai fejlesztéseket hajtott végre. A beruházás összes költsége 42 726 200 forint. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A műanyag nyílászárók gyártásával és forgalmazásával foglalkozó veszprémi székhelyű Kft. 1997-ben alakult. Az évek során megszerzett piaci pozíció megtartásához, illetve további piaci részesedés megszerzéséhez a cégnek folyamatos fejlesztésekre van szüksége, melyhez a pályázati források igénybevétele elengedhetetlen. Ezzel az uniós támogatással lehetőségük nyílt gépparkjuk és informatikai rendszerük további korszerűsítésére, hajmáskéri telephelyükön.

A beruházás keretében beszerzett gépek, lehetővé teszik a gyártási kapacitás nagymértékű növelését, továbbá termékpalettájuk bővítését. Az informatikai fejlesztéseknek köszönhetően, a vevői igények fogadása, a vevőkkel történő folyamatos aktív kapcsolattartás és a differenciált igényeknek való megfelelés, a pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetően magas szinten megvalósult.

A fejlesztések keretében több új gyártási eljárás került bevezetésre. A megvásárolt profillágyító gépek és konzolok segítségével már nem csak hagyományos ablakokat, hanem bármilyen íves profilú (kör, félkör, stb.) nyílászárót is képes a vállalkozás gyártani.

A megvalósított beruházásnak köszönhetően az Ada-Bau Kft. szeretné tovább bővíteni elégedett ügyfeleinek számát és tovább erősíteni szerepét a műanyag nyílászárók piacán. A fejlesztés eredményeképpen a vállalkozás korábbi munkavállalói létszámát meg tudta tartani, valamint a termelés felfutásával a létszámbővítésre is lehetőség nyílhat.

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információ a www.adabau.hu oldalon érhető el.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.