2021. szeptember 25.
//
Eufrozina névnap

Folytatásként könnyed győzelem

2012. január 10. 10:39
futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém 7:0-s félidő után 10:2-re kiütötte a vendég érdieket a másodosztályú bajnokság hétfői meccsén.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Telt ház előtt folytatódott a „küzdelem” a futsal NB II Nyugati csoportban. A veszprémi csapat nagyszerű játékkal szórakoztatta a kilátogató nézőket.

Az 5. percig kellett várni az első találatra, amely Pálfi nevéhez fűződik. Ezután a kapuja elé szögezte ellenfelét és folyamatosan dolgozta ki helyzeteit az FCV, miközben a rivális kontrákkal próbálkozott. A bakonyiak az első félidőben impozáns játékkal, s további hat találattal tudatták az Érddel, hogy ők a mérkőzés esélyesei. A gólokon Szabadfi, Finta (kétszer), Korcsmár, Bényi és Pálfi osztozott.

A második félidőben sajnos előjött a hazaiak „biztos vezetés betegsége” és teret engedtek az Érdnek. Véber találatára kettővel válaszolt az Asterix, majd kiegyenlített mezőnyjáték folyt a játéktéren. Mielőtt azonban elhitte volna a vendégcsapat, hogy van keresnivalója, Korcsmár további két találattal bebiztosította a győzelmet.

Az 1. Futsal Club Veszprém összességében megérdemelt, magabiztos győzelemmel készült a szerdai Dupont elleni elmaradt összecsapásra.

Futsal NB II Nyugati csoport, 14. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Érdi ASC 10:2 (7:0)
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Vingelman, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Pálfi, Véber, Korcsmár, Finta, Hazuga, Csejtei. Vezetőedző: Németh Gábor.
Érd: Gabay – Piacsek, Légrády, Godány, Váczi. Csere: Kántor, Oravecz, Huszár, Suha.
Gólszerzők: Pálfi (6., 20.), Szabadfi (12.), Finta (13., 20.), Korcsmár (17., 37., 39.), Bényi (16.), Véber (23.), illetve: Kántor (27.), Piacsek (28.).

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu