2021. március 3.
//
Kornélia névnap

Cell – Cup kikapcsolódás / Zártkörű buli a kézilabdásoknak az Expresszóban

2008. augusztus 13. 10:11
Remek hangulat uralkodott a tegnap este a Cell – Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál játékosainak megrendezett buliban. A talpalávalót a Radio 1 DJ – je, Dömsödi Tibor szolgáltatta az ifjú kézilabdásoknak az Expresszó nevű szórakozóhelyen.
Tavaly nem őt kérték fel erre a feladatra, idén hétfőtől zenélt a versenyzőknek. Elmondása szerint nagyon vidám társaságról van szó, akik napról napra lelkesebbek, mindenféle zenei stílusra vevők, nagyon jó nekik játszani. Azt is megtudtuk, a lemezlovastól, hogy átlagosan kb 60 fiatal kézilabdás vesz részt a Cell – Cup keretein belül rendezett esti szórakozásokon.A rendezvény sajtószóvivője, Nagy Bálint szerkesztőségünknek elmondta, a legtöbben a szépségverseny estjén szoktak a diszkóba látogatni, ezt idén a mai napon rendezik, így mára várják a „csúcs tömeget”. A szépségversenyre a játékosok közül bárki benevezhet a jelentkezési lap kitöltésével. A bátraknak három fordulón kell helyt állniuk. Először minden nevező (külön lány és fiú kategóriában) sportfelszerelésben vonul majd fel egyenként az Expresszó színpadán. Bemutatkoznak, elmondják hobbijaikat, majd röviden egy kis táncot kell improvizálniuk, majd közülük választja ki a zsűri 10 legszebbet. A kiválasztottaknak a második fordulóban ismét sportfelszerelésben kell felvonulniuk. Az ezt követő harmadik szakaszban tetszőleges öltözékben mutatják meg magukat a szépségkirály/királynő jelöltek. Fiú és lány kategóriában is az első három helyezettet díjazzák szalaggal, oklevéllel, kis ajándékcsomaggal, lányoknál kis koronával. Előző évben kb 20 lány és 6-7 fiú jelentkezett, idén is hasonló mennyiségű jelentkezőre számítanak, tudtuk meg Nagy Bálinttól.

Kintli Tímea

További cikkek

Legyen a magyar kultúra a közös nemzeti minimum!
Legyen a magyar kultúra a közös nemzeti minimum!
A kultúra harcmezején vállalt tábornoki szerepet, a taktikáját pedig a párbeszédre építi. Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója és a magyar könnyűzene megújításáért felelős miniszteri biztos, akivel irodalomról, zenéről, évszázados kultúrvitákról és a magyar kitörési lehetőségekről is beszélgettünk.
Elmarad a PSG-Szeged BL-mérkőzés
Elmarad a PSG-Szeged BL-mérkőzés
Elmarad a Paris Saint-Germain és a MOL-Pick Szeged csütörtökre tervezett mérkőzése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 14., utolsó fordulójában.
Érmekkel a nyakukban térhettek haza
Érmekkel a nyakukban térhettek haza
A veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái négy érmet szereztek a fővárosi BOK Csarnokban hétvégén rendezett korosztályos magyar bajnokságon.
Sikeresen lezárult a Balatonparti vállalkozók munkaerőpiaci programjának valamennyi eseménye
Sikeresen lezárult a Balatonparti vállalkozók munkaerőpiaci programjának valamennyi eseménye
A Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ és a Vállalkozók Területi Ipartestülete (Tapolca) 2020. március 1-jén megindította és 2021. február 28-án a támogatási programnak megfelelően befejezte a GINOP-5.3.5-18-2018-00009 kódszámú „Vendéglátó és idegenforgalmi munkaerőhiány kezelése a Balaton északi partján – vállalkozók bevonásával” című uniós program lebonyolítását. A program megfogalmazása után kialakult járványhelyzet ellenére sikerült az időszakosan zárva tartó vendéglátó szakmát a programba bevonni és az aktuális problémák megoldását is a projekten belül elősegíteni.
ÓVODAI BEÍRATÁS
ÓVODAI BEÍRATÁS