Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Cell – Cup kikapcsolódás / Zártkörű buli a kézilabdásoknak az Expresszóban

2008. augusztus 13. 11:11
Remek hangulat uralkodott a tegnap este a Cell – Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál játékosainak megrendezett buliban. A talpalávalót a Radio 1 DJ – je, Dömsödi Tibor szolgáltatta az ifjú kézilabdásoknak az Expresszó nevű szórakozóhelyen.
Tavaly nem őt kérték fel erre a feladatra, idén hétfőtől zenélt a versenyzőknek. Elmondása szerint nagyon vidám társaságról van szó, akik napról napra lelkesebbek, mindenféle zenei stílusra vevők, nagyon jó nekik játszani. Azt is megtudtuk, a lemezlovastól, hogy átlagosan kb 60 fiatal kézilabdás vesz részt a Cell – Cup keretein belül rendezett esti szórakozásokon.



A rendezvény sajtószóvivője, Nagy Bálint szerkesztőségünknek elmondta, a legtöbben a szépségverseny estjén szoktak a diszkóba látogatni, ezt idén a mai napon rendezik, így mára várják a „csúcs tömeget”. A szépségversenyre a játékosok közül bárki benevezhet a jelentkezési lap kitöltésével. A bátraknak három fordulón kell helyt állniuk. Először minden nevező (külön lány és fiú kategóriában) sportfelszerelésben vonul majd fel egyenként az Expresszó színpadán. Bemutatkoznak, elmondják hobbijaikat, majd röviden egy kis táncot kell improvizálniuk, majd közülük választja ki a zsűri 10 legszebbet. A kiválasztottaknak a második fordulóban ismét sportfelszerelésben kell felvonulniuk. Az ezt követő harmadik szakaszban tetszőleges öltözékben mutatják meg magukat a szépségkirály/királynő jelöltek. Fiú és lány kategóriában is az első három helyezettet díjazzák szalaggal, oklevéllel, kis ajándékcsomaggal, lányoknál kis koronával. Előző évben kb 20 lány és 6-7 fiú jelentkezett, idén is hasonló mennyiségű jelentkezőre számítanak, tudtuk meg Nagy Bálinttól.

Kintli Tímea

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.