Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
19°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
19°C

Nagy lépés a négyes döntő felé

2011. december 1. 8:13 // Forrás: futsalveszprem.hu
A veszprémi futsalcsapat a szünetben még egygólos hátrányban volt a vendég NB I-es Nagykátával szemben, a második játékrészben azonban öt hazai gól született.

Ismét telt ház előtt (a vendégeket is elkísérte 20 szurkoló) és nagyszerű hangulatban telt a mérkőzés, amely látványos megmozdulásokat és gólokat tartogatott a kilátogatók számára.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A kezdés után rögtön egymásnak estek a mérkőző felek és felváltva alakultak ki helyzetek mindkét oldalon. A 14. percben egy kontratámadás végén a vendégek szerezték meg a vezetést Fülöp révén. A félidő hátralévő részében mindkét félnek volt esélye a gólszerzésre, de a kapusok a helyükön voltak. 

A szünetben rendezték soraikat a veszprémiek, amelynek már a 23. percben gól lett az eredménye. Ekkor Tar pókhálózta ki a felső sarkot. Ez a találat lendületet adott a mieinknek, majd a 29. minutumban Bényi szemfüles találatával már a hazaiaknál volt az előny. A szurkolók buzdítását a 33. percben egy mintaszerű támadás végén Szabadfi hálálta meg. Ekkor már 3:1 volt az állás, amivel mindenki kiegyezett volna, ám Németh Gábor tanítványai szerencsére nem így gondolták. Büntetőből Hazuga Soma talált be a 38. percben, majd Finta (aki ez alkalommal debütált) egy szöglet variáció végén (40. perc) állította be az 5:1-es imponáló végeredményt.

– Csapatunk összességében megérdemelten szerezte meg a győzelmet és megtette az első lépést a legjobb négy közé jutásért. Az előny nálunk, január 25-én azonban egy roppant nehéz mérkőzés vár ránk Nagykátán – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető a klub hivatalos oldalán.

Futsal Magyar Kupa negyeddöntő, 1. mérkőzés:
1. Futsal Club Veszprém–Nagykáta SE Futsal KGSM 5:1 (0:1)
Veszprém: Kasza – Pálfi, Hazuga, Korcsmár, Finta. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Bényi, Tar, Véber, Vingelman, Szabadfi. Vezetőedző: Németh Gábor.
Nagykáta: Hauer – Fülöp, Visnyei, Főfai, Nagy A. Csere: Borsi (kapus), Tóth I., Decsi, Kovalcsik, Molnár T., Vörös. Vezetőedző: Matyóka Zoltán.
Gólszerzők: Tar (23.), Bényi (29.), Szabadfi (33.), Hazuga (38.), Finta (40.), illetve Fülöp (14.).

A párharc visszavágóját január végén rendezik. A győztes bejut a sorozat négyes döntőjébe.

További kupaeredmények:
Cső-Montage–Berettyó 3:2
Ferencváros–UTC Junior Sport 4:6
Rákosmenti FC–Rába ETO 3:13

A mérkőzés előtt írtuk: Futsal: bónuszjáték előtt a Veszprém

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.