Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
15°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
15°C

Oda a veretlenség

2011. november 21. 20:20 // Forrás: futsalveszprem.hu
A veszprémi futsal együttes nagy csatában, egy góllal kikapott a Keszthely vendéglátójaként a másodosztály hétfő esti meccsén, de továbbra is vezeti a tabellát.

Megszakadt a mieink veretlenségi sorozata, amely minden csapat életében bekövetkezik egyszer. Vigasz, hogy a kilátogató nézők egy látványos, izgalmakban gazdag mérkőzést láthattak. A szokásos forgatókönyv szerint kezdődött a mérkőzés, a veszprémiek álmos kezdését kihasználta az ellenfél, amely a 2. percben megszerezte a vezetést. Folyamatosan gyorsult a játék irama, a 8. percben Korcsmár találatával egyenlítettek a hazaiak. Gyorsan érkezett a válasz is, sőt a 15. percben 3-1-re elhúzott a jól játszó Keszthely. Huszáros hajrába kezdtek a bakonyiak is, akik a 19. percben Szabadfi és Tar találataival döntetlenre alakították a félidei eredményt.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A szünetben rendeztük sorait az FCV, s Pálfi távoli találatával máris náluk volt a vezetés (4-3). Továbbra is pörgős játék folyt a pályán, az ellenfélnek sikerült egalizálni a mérkőzést a 27. percben. Ezt követően a frissen igazolt Hazuga percei következtek, aki bizonyította tehetségét és a 30., 31. percben is szép gólokkal 6-4-re módosította a mérkőzést. A nézők ekkor úgy érezték, innen már nagy baj nem lehet, de a KHSC Victoria nem tört meg és a 37. percben már 6-7-re fordítottak, amely sajnos végeredményt is jelentette egyben.

– Összességében elmondható, hogyha a csapatunk rutinosabb, akkor tovább folytathatta volna sikeres szériáját, de jó ellenfél ellen ilyen arányban nem szégyen kikapni. A csapatnak a héten ki kell elemezni a mérkőzést és levonni a tapasztalatokat. Sok idő nincs rá, mert november 25-én (pénteken) a Vasas otthonába utazik csapatunk, ahol hasonlóan kemény küzdelem vár a fiúkra – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető.

Futsal NB II Nyugati csoport, 9. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–KHSC-Victoria Sport 6:7 (3:3)
Veszprém: Kasza – Weisz, Tar, Korcsmár, Pálfi. Csere: Jónás (kapus), Véber, Wingelmann, Szabadfi, Jakab, Hazuga, Németh G. Vezetőedző: Németh Gábor.
Keszthely: Osbáth – Németh A., Szabó Sz, Buzási, Kiss B. Csere: Péter (kapus), Galántai, Tóth G., Páli, Csala, Fekete, Péter. Vezetőedző: Németh István.
Gólszerzők: Korcsmár (8.), Szabadfi (19.), Tar (19.), Pálfi (22.), Hazuga (30., 31.), illetve: Kiss B. (2., 15., 31.), Németh A. (9.), Csala (27.), Fekete (32.), Páli (37.).

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.