Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
15°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
15°C

Kedvezményes szilveszter Kecskeméten

2011. november 10. 9:16 // Forrás: hiros.index.hu

Lassan az ősz is vége felé közeledik, de a várható borús idő ellenére van egy jó ajánlatunk Önnek! Ne vegye szűkebbre a karácsonyi ajándékozást, és ne mondjon le a fergeteges óévbúcsúztató éjszakáról sem! A Hotel Három Gúnár és Rendezvényház olyan ajánlatot állított össze szilveszteri csomagjában, amely fel fogja kelteni az érdeklődését!

A belvárosi hotel a tavalyi év folyamán épült újjá. A kisebb alapterületű Standard szobák teljesen új arculatot kaptak, a szálloda új szárnyában pedig vadonatúj tágas Prémium kétágyas szobák kerültek kialakításra. Megújult az étterem, ahol a hagyományok tisztelete, a kiváló ízek harmóniája modern arculattal párosul.

Fiatalos lendületet vett a korábban is kedvelt Söröző, amely az éjszakai órákban is kellemes kikapcsolódást (biliárd, darts) nyújt. A szálloda alagsorában egy wellness-sziget kapott helyet jacuzzival, gyerekmedencével, finn- és infraszaunával, gőzkabinnal. Előzetes bejelentkezésre svéd masszázs és Shiatsu kezelés között választhatnak a vendégek. A hotel teljes területén ingyenes WIFI működik. A hotel elsők között vetette magát alá a nemzetközi minősítő rendszernek, melynek eredményeként 2011. június 23-án a Hotelstars rendszer a ” 4* ” kategóriába sorolta.

2 és 3 éjszakás ajánlatunk tartalmazza a büféreggelit és a félpanzió keretében a vacsorát, az év utolsó napján ünnepi gyalogos városnézést idegenvezetővel. Szilveszter éjszaka ünnepi négyfogásos menüsort kínálunk, műsorral, élőzenével.

Éjfél után büféasztal újévköszöntő ételkínálattal, valamint tombola értékes tárgynyereményekkel. Ajándékunk minden vendégünknek a Kecskemét és környéke turisztikai kártya, amely a térség szolgáltatóinál kedvezmények igénybevételére jogosít. A tartózkodási idő alatt szállóvendégeink az alap wellness szolgáltatásokat (jacuzzi, gyerekpancsoló, szauna, gőzkabin) térítésmentesen vehetik igénybe.

Igény szerint fürdőköpenyt biztosítunk. Fakultatív programlehetőség, illetve a hároméjszakás csomagunk tartalmaz egy Disznótoros programot külső programhelyszínen.

A legfontosabb információ azonban, hogy Ön már 29.700.- Ft/ fő/ 2 éjszaka ártól foglalhat nálunk! További információért látogasson el a honlapra: www.hotelharomgunar.hu, vagy érdeklődjön a telefonon: 76/483-611.

A honlapcímre kattintva a link:

http://www.hotelharomgunar.hu/hu/szilveszteri_csomagaj%C3%A1nlatunk-96

X
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.