Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A legjobb nyolc között a Veszprém!

2011. november 3. 9:11 // Forrás: veszpremfutsal.hu
A szerdai kupafordulót is sikerrel vette 1. Futsal Club Veszprém, amely 6:4 arányban, megérdemelten győzte le az első osztályú Admirál Haladás VSE csapatát.

A késői időpont ellenére ismét szép számmal várták a szurkolók a mérkőzést, amely jó erőpróbának ígérkezett. A kezdés után a vendégek vették magukhoz a kezdeményezést, akik a 2. percben a vezetést is megszerezték. Nem váratott sokat a válasz: a 6. percben Véber Balázs jóvoltából egyenlítettek a veszprémiek. Sőt, a 12. minutumban Weisz Zoltán bombaerős lövésével már az előny is itt volt. A szombathelyiek a 15. percben egyenlítettek, ezzel a szünetben továbbjutásra állt a Veszprém.


A mérkőzésről készült galériánk megtekintéséhez kattintson a képre!

Természetesen nem döntetlenre játszott az FCV. Ennek megfelelően a 25. és a 29. perc között Bényi Kálmán, Vas Ferenc és Tar Tamás megnyugtató előnyhöz jutatta a házigazdákat. Az utolsó tíz percben a vendégcsapat a támadásait kapuscserével igyekezett támogatni, amely nyílt és látványos futsalt hozott a nézők nagy örömére. A 36. és 38. percben szerzett vendégtalálatra Pálfi Róbert válaszolt a 37. percben. Több gól már nem született a mérkőzésen, melyet teljesen megérdemelten nyert meg az 1. Futsal Club Veszprém, és jutott a Magyar Kupa legjobb nyolc (!) csapata közé.

Futsal Magyar Kupa, 2. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Admirál-Haladás VSE 6:4 (2:2)
Veszprém: Kasza – Pálfi, Weisz, Bényi, Vas. Csere: Jónás (kapus), Tar, Véber, Vingelman, Jakab, Korcsmár, Csejtei. Vezetőedző: Németh Gábor
Haladás: Matyi – Horváth P., Czeglédi, Németh P., Jáger. Csere: Nagy G. (kapus), Bagó, Kádas, Egle, Halmos, Marton, Kreicz. Vezetőedző: Pálmay Tamás
Gólszerzők: Véber (6.), Weisz (12.), Bényi (25.), Vas (28.), Tar (29.), Pálfi (37.), illetve Horváth P. (2., ill. 38.), Egle (15.), Czeglédi (36.)

Forrás: veszpremfutsal.hu

Galéria
1. Futsal Club Veszprém - Admiral VSE
vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.