Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Legjobbjaival jön a Haladás

2011. október 24. 22:37
A Veszprém FC kedden (14 óra) az élvonalbeli Szombathelyi Haladást fogadja a Magyar Kupa 4. fordulójában.

A labdarúgó Magyar kupában a legjobb tizenhat közé jutás a tét. A keddi játéknapon az élvonal 10. helyén álló Szombathely látogat a másodosztályban 9. veszprémiekhez.


Fotó: haladas.hu

– Bár élőben nem láttuk a veszprémieket, edzőkollégáktól szereztünk róluk információkat, tudjuk, hogy masszív csapatuk vannak, jobbára védekeznek. Úgy gondolom, hogy vélhetően ellenünk is a biztonságra ügyelnek majd. Amennyiben viszont zárt védekezésükből kinyílnak a hazaiak, mögéjük kerülhetünk. Na persze jóval hatékonyabban, mint tettük azt szombaton, a Kaposvár ellen. Mindezek ellenére egyértelmű cél a továbbjutás, hiszen mint korábban is hangsúlyoztam: komolyan vesszük a Magyar Kupát. – nyilatkozta Aczél Zoltán a Vas megyei klub hivatalos oldalán.

A Haladás Sopron Bank trénere kiemelte Hegedűs, Molnár és a korábban Szombathelyen is jól ismert Alex játékát.

A szakember pontos összeállítást nem ígért, de leszögezte: erős kerettel utaznak Veszprémbe, s a volt veszprémi Iszlai Bence játékának sincs akadálya.

– Egyelőre nem tudom megmondani, milyen összeállításban lépünk pályára, a sérült Korolovszky Gábor még biztosan nem játszhat, remélem, hogy pénteken a Diósgyőr ellen már szerepelhet. Kenesei Krisztián a ma délutáni edzésen már mezt húz, de kedden csak a kispadon kap helyet: sérülése után elsősorban a pénteki mérkőzésre szeretném őt felépíteni. Iszlai Bence meggyógyult betegségéből, így nincs akadálya veszprémi játékának, Nagy I. Gábor viszont továbbra is sérült. Egy biztos: erős kerettel utazunk, tehát nem a Ligakupán szerepet kapott fiatalok játszanak Veszprémben, az első csapattal megyünk.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.