Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Soroksár kipipálva

2011. október 18. 12:10 // Forrás: Rajki Tamás
1. Futsal Club Veszprém újabb magabiztos sikert könyvelhetett el. A mesterhármast jegyző Pálfi Róbert vezetésével 7:1-re verték a soroksáriakat.

A másodosztályú futsal-bajnokság negyedik fordulójában a Soroksári TE csapata látogatott Veszprémbe. Együttesünk egy rendkívül szimpatikus és sportszerű ellenfél ellen léphetett pályára.

Az első félidő biztonsági játékot hozott, de egy szép támadás után Pálfi Róbert egy alapvonalról leadott lövéssel meglepte a Soroksár kapusát, amely utat talált a kapuba. Csapatunk folyamatosan melegedett bele a játékba, majd az első bajnoki mérkőzését játszó Vas Ferenc egy mintatámadás után megszerezte a második találatunkat. Erre az ellenfél még tudott válaszolni Balogh Péter révén, de több babér már nem termett nekik. Kisvártatva ugyanis Szabadfi Péter bólintott a kapuba, s alakította ki a 3:1-es félidei eredményt.

A második játékrészben szintén a bakonyiak játéka dominált, akik a 31. és 33. perc között megadták a „kegyelemdöfést” az ellenfélnek. A gólokon Szabadfi Péter, Pálfi Róbert és Weisz Zoltán osztozott.

A nézők minden egyes megmozdulást tapssal díjaztak és a technikai hibák után is biztatták a fiúkat. A végeredményt a mérkőzés egyik legjobbja, Pálfi állította be, így a végső dudaszó után 7:1-et mutatott az eredményjelző.

Összességében a kissé pontatlan és "langyos" kezdés után megfelelő koncentráltsággal, egyértelmű játékkal gyűjtötte be csapatunk a három pontot és így a tabella 2. helyére lépett.

Október 21-én (pénteken) Tolnára utazik csapatunk, ahol igyekszik megtartani előkelő pozícióját a tabellán.

Futsal NB II Nyugati csoport, 4. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Soroksári TE 7:1 (3:1)
Veszprém: Kasza – Bényi, Szabadfi, Csejtei, Tar. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Véber, Korcsmár, Vingelman, Pálfi, Vas. Vezetőedző: Németh Gábor.
Soroksár: Varga Zs. – Tóth P., Kozó, Balogh, Seres. Csere: Hajnal, Homó, Keszthelyi, Nábelek. Vezetőedző: Takács László
Gólszerzők: Pálfi (7., 31., 38.), Vas (13., 31.), Szabadfi (17.), Weisz (33.), illetve Balogh (16.).

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. tegnap 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.