Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

II. Veszprémi Babahordozó Nap

2011. október 13. 10:11
Az Édes Terhem Babahordozó Klub által megszervezett találkozón mindent megtudhatunk a hordozás előnyéről.

Az egész napos rendezvényen azonban nem csupán a hordozás örömeiről, előnyeiről és az ezzel kapcsolatos tévhitekről lesz szó, hanem az anyatej rendkívüli fontosságáról, a témában szoptatásban képzett szakember, a háromgyermekes anyuka, Bressel-Klein Annamária tart előadást. Auxner Beatrix bába a vajúdásról, a szülésről és a gyermekágyi időszakról beszél. Az előadásoktól függetlenül természetesen bármikor lehet kérdezni a szakemberektől a hordozásról, valamint ki is lehet próbálni a kendők felkötését, a baba elhelyezését.

Délelőtt a már sokak számára ismert Ringató foglalkozáson vehetnék részt a kisebbek szüleikkel, a nagyobbak délután Varró Dániel költő „felolvasóestjén”, aki az Akinek a foga kijött című második verseskötetéből ad elő néhány gyöngyszemet. A napot tombolasorsolás zárja.

Az október 22-én, szombaton megtartott ingyenes rendezvényen mindezek mellett Szőcs Zsuzsa grafikus és Szűcs Borka képei, valamint Az élet mágikus kezdete – Bújj hozzám! című ismeretterjesztő kiállítás is megtekinthető lesz Szentendrei Antal fotóművész munkáiból a veszprémi Hemóban.

Részeletes információk itt: http://edesterhem.blogspot.com/
 

Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.