Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jól sikerült edzőmérkőzés

2011. szeptember 5. 11:18 // Forrás: futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém felkészülési mérkőzésen 5:5-ös döntetlent játszott az NB I-es játékosokkal felálló a Dunakeszi Kinizsi vendégeként.

Szeptember 2-án a Dunakeszi Kinizsi látta vendégül csapatunkat, az 1. Futsal Club Veszprémet. A vendéglátók jóvoltából nem Dunakeszin, hanem közelebb, Budán a Gabányi László Sportcsarnokban mérkőzött meg egymással a két együttes.


archív fotÓ

A hazaiak több NB I-es játékossal felállva kezdték a mérkőzést. A mieink a Kasza Viktor - Csejtei János - Jakab László - Korcsmár István - Vingelman Tamás összeállításban várták a kezdő sípszót. Az első félidő változatos játékot hozott. Csapatunk sorcserével játszott, így folyamatosan frissek tudtunk maradni. A második sorunkban Németh Gábor edzőnk irányításával Weisz Zoltán, Vető Balázs és Tar Tamás rohamozott. Két pontrúgásból kapott gólra a veszprémiek csak egy találattal tudtak válaszolni, így 2:1-es eredménnyel fordultak a csapatok.

A második félidőben a hibákat megbeszélve ötletesen és egyre látványosabban futsalozott csapatunk (a kapuba Jónás Áron állt be) és a mérkőzés végéhez közeledve 4:2-re változtattuk az eredményt. A Dunakeszi Kinizsi rutinos edzője ekkor mezőnyjátékost hozott be a kapus helyére, mellyel gyorsan egyenlítettek is. Az emberhátrányos védekezését tehát még gyakorolniuk kell a bakonyiaknak. Az utolsó percek is tartogattak izgalmakat: egy gyönyörű labdaszerzés után 3:2-es szituációt váltottunk mintaszerűen gólra, s 5:4-re ismét átvettük a vezetést. Sajnos a hazai csapat nem adta fel, s végül sikerült egyenlíteniük, így a mérkőzés végeredménye igazságosnak mondható 5:5 lett.

Németh Gábor edzőnk a mérkőzés után értékelte a csapat teljesítményét, aki összességében elégedett volt a társasággal és a hozzáállással. Látta a pozitív és negatív dolgokat is, melyeket a bajnokság kezdetéig igyekszenek kijavítani. Folyamatos a csapat fejlődése, de rengeteget kell még dolgozni a sikerekért.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. 2024. április 24. 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.