Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 13. Szervác
Veszprém
20°C
2024. május 13. Szervác
Veszprém
20°C

Megizzasztotta megyénket a Miniszterelnökség

2011. augusztus 7. 21:38
Veszprém megye közéleti szereplői a Miniszterelnökséggel csaptak össze pénteken. Nincs politikai vita, csak futsalban mérették meg magukat.

A mérkőzés apropóját az 1. Futsal Club Veszprém hivatalos bemutatkozó nyílt napja adta pénteken délután az egyetemi sportcsarnokban.

Nem volt könnyű dolga a hazai gárdának, az ellenfél ugyanis az NB II-re készül – tudtuk meg Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivőtől.


A veszprémiek kapuját Porga Gyula polgármester védte az első félidőben. Elmondása szerint a közéleten volt a hangsúly a csapat összeállításánál.

Cseh Zoltán
Zatkalik Dávid
további cikkek
Hivatalos: az idényben már nem tér haza a Practical VSC Practical VSC Hivatalos: az idényben már nem tér haza a Practical VSC Az ügyvezető Szabó Pétertől kapott információk alapján biztossá vált, hogy a labdarúgó NB III címvédője a 2023/2024-es kiírásban hátralévő egyetlen hazai mérkőzését Pápán játssza majd. ma 12:26 A Balaton kedvenc fagyijai közt a veszprémi Füge fagyiudvar egyik alkotása A Balaton kedvenc fagyijai közt a veszprémi Füge fagyiudvar egyik alkotása Tizenegyedik alkalommal szervezték meg a Balaton Fagyija gasztroversenyt, ahol a Füge fagyiudvar pstós, ricottás fügefagyija különdíjas lett. ma 10:22 Egyre távolabb a címvédéstől az Úrkút vármegyei foci Egyre távolabb a címvédéstől az Úrkút A Tihany vendégeként is kikapott az Úrkút, az Almádi, a Fűzfő és a Pápa viszont egyaránt nyerni tudott – ez történt a Vehir.hu Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, 27. fordulójában. ma 9:11 Háromgólos vereséget szenvedett a Veszprém, Pető Tamás mérhetetlenül csalódott Practical VSC Háromgólos vereséget szenvedett a Veszprém, Pető Tamás mérhetetlenül csalódott A házigazda Practical VSC 3-0-s vereséget szenvedett a fővárosi III. Kerület ellen a férfi labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. Pető Tamás címvédő együttese visszacsúszott a tabella negyedik pozíciójába: a veszprémiek két fordulóval az idényzárás előtt négypontos hátrányba kerültek a listavezető Tatabányával szemben. tegnap 19:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.