Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sport, szabadidő, egészség

2011. június 29. 9:33 // Forrás: Németh Attila, VEDAC
Július 9-én az egyetemi stadionban sport- és szabadidős programokkal várják a sportkedvelőket a Balaton Bajnokság szervezői.

Idén egy szélesebb látogató kört kielégítő sportesemény lebonyolítására vállalkozott a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprém Megyei Atlétikai Szövetség (VEMASZ). A Balaton Bajnokság városunk legnagyobb hagyományokra visszatekintő sporteseménye, hiszen idén már 53. alkalommal rendezik meg. Ezúttal azonban a korábban megszokott, színvonalas atlétikaverseny mellett sport- és szabadidős programok is szerepelnek a kínálatban.


Az eseményt népszerűsítő sajtótájékoztató

A programok délután kezdődnek és késő estig tartanak. A Balaton Bajnokság hivatalos honlapján már lehet jelentkezni kispályás labdarúgásra és streetballra, valamint az újdonságnak számító mobiltelefon-dobó bajnokságra is. A Veszprémi Röplabda Club játékosaival is együtt röplabdázhatnak az érdeklődők, valamint a futószámok között a VEDAC szervez játékos atlétikai versenyeket a kilátogató családoknak.

A Varázsszőnyeg Fejlesztőközpont jóvoltából fejlesztő játékok, mini trampulin és arcfestés várja a gyerekeket. Az egészséges életmódhoz kapcsolódó programokról a Veszprémi ÉletMag Ház gondoskodik, tanácsadás, előadások és ingyenes foglalkozások várják a kilátogatókat.

A felállított színpadon sportbemutatókat, bűvészelőadást, valamint zenei produkciókat is megtekinthetnek a kilátogatók. Veszprémi kötődésű sportemberek is kilátogatnak a rendezvényre, akikkel beszélgetések keretében lehet közelebbről megismerkedni. A színpad előtt nem maradhat el a vendéglátás, és a nyereményjáték, tombolasorsolás sem.

Az idei Balaton Bajnokságon a sport és a szabadidő aktív eltöltése kapja a főszerepet, érdemes tehát kilátogatni az Egyetemi Stadionba (Wartha V. u. 3.) július 9-én, szombaton.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.