Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egyre több a sérülés a balatoni strandokon

2008. július 4. 8:36 // Forrás: VMSZ Hírszolgálat (+36 30 38 30 100)
A szezon megkezdtével folymatosan nő a strandi balesetek száma a Balatonon.
Szerdán nem sokkal fél kettő előtt egy feltehetően ittas férfi esett vízibicikliről a Balatonba Csopakon. A férfi az esés közben a fejét beütötte. Őt a közelben fürdőzők húzták a partra, ahol a strand elsősegélynyújtója és a VMSZ strandi vízimentője közösen kezdte meg az ellátását addig, míg a mentőszolgálat autója a helyszínre érkezett. 

Ugyancsak szerdán fél három körül a gyenesdiási strandon egy nő válla fordult ki. A strandi vízimentő rögzíttette az elmozdult izületet, majd a bajbajutottat átadta a helyszínre riasztott mentőknek. 

Szintén szerdán Balatonfüreden a kemping strandján egy kisgyerek sérült meg mászókázása közben. A fején olyan mély seb keletkezett, hogy a VMSZ vízimentője a vérzést csak csökkenteni tudta, ezért ide is mentőautót kért. A kisgyereket a veszprémi kórházba szállították. 

Kedden a zánkai strandon sérült meg ugyancsak egy kisgyerek a fején. Őt is mentővel kellett elszállítani. Ugyancsak mentővel vitték kórházba azt a gyereket, aki hétfőn Balatonakaliban sérült meg a strandon. Ő is a fejét ütötte be, melynek következtében olyan mély seb keletkezett a koponyáján, hogy kórházba kellett szállítani.

Zatkalik-Peresztegi Virág

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.