Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
20°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
20°C

Így indul a május – heti horoszkóp előrejelzés a Vehírtől

2024. április 30. 16:52

Május első napjaiban, főképp csütörtökön és pénteken több diszharmonikus fényszögnek köszönhetően feszültebbnek érezhetjük magunkat és a párunk, illetve a főnökünk is türelmetlenebb lehet velünk.

Legyen minél körültekintőbb és megfontoltan cselekedjen! Ha teheti neehamarkodjon most el semmilyen komolyabb döntést és próbáljon meg az aktuális feladataira koncentrálni. Nehezésre eshet az egy napos ünnep után a munkájához visszatérnie.

Szerencsére a hétvégére elmúlnak a kedvezőtlen bolygóállások és fényszögek, és igazi nyári hangulatban érezheti majd magát, de tartsa azt is szem előtt, hogy nem feltétlenül az előre eltervezett program fog megvalósulni.

Legyen nyitott a változásra! Ha teheti, akkor figyeljen jobban oda az egészségére, és ha az utóbbi időben elhanyagolta a sportot, a heti testmozgást, akkor itt a remek alkalom, hogy újra hozzákezdjen, de ügyeljen a fokozatosságra!

A lépésről lépésre szemlélet sokat segíthet és a hasznára válhat az élet minden területén! Ne azonnal akarja a szemmel látható változást!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.