Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
12°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
12°C

Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire!

2024. április 23. 11:53 // Forrás: MTI
Nyáron újra koncertek, a magyar zenei élet kiemelkedő előadói várják a közönséget a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban - közölték a szervezők kedden. 

Közzétette idei első fellépőit a Gyárkert. A fesztiválhelyszín weboldalán már meg is indult a jegyértékesítés – az első 48 órában azonban csak a Veszprém Kártyával rendelkezők vásárolhatnak, a nagyközönség számára 25-én 11 órakor nyit a kassza. 

A Gyárkert idei felhozatalában többek között Ákos, Beton.Hofi, Dzsúdló, Geszti Péter, a Kispál, Korda György, Majka, a Tankcsapda és Rúzsa Magdi is szerepel.

A tavaly átadott Gyárkert Kultúrpark a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) projekt részeként egész nyáron át tartó fesztivállal várta a vendégeket, és annyira sikeres volt, hogy felmerült a közönségigény a folytatásra. A veszprémi önkormányzat ezért a közelmúltban döntött arról, hogy a volt bútorgyár helyén létrehozott helyszínen folytatódnak a nyári koncertek.     A közleményben idézték Porga Gyulát (Fidesz-KDNP), Veszprém polgármesterét, aki kiemelte: a Gyárkert Kultúrpark az EKF-év egyik legnépszerűbb eleme volt, nemcsak a városiak szerették, de a térségből is sokakat vonzott a városba. A nyár sikere megmutatta, hogy a veszprémiek mit szeretnének kezdeni valójában az egykori bútorgyár területével, ezért hosszú távon terveznek vele.

A polgármester hangsúlyozta: idén is a zenei élet élvonalából áll majd össze a program, az önkormányzati támogatásnak köszönhetően pedig a piacinál alacsonyabb árakkal kell kalkulálniuk azoknak, akik belépőjegyet vásárolnak, a Veszprém Kártyával rendelkező helyi lakosok pedig 48 órával korábban juthatnak hozzá a jegyekhez.

Az üzemeltetésre a terület vagyonkezelője, a Veszprém 2030 Kft. írt ki pályázatot, amelynek nyertese a tavalyi üzemeltető Weekend Event Kft. lett. A tájékoztatás szerint a Gyárkert Kultúrpark június 21-én Necc Partyval nyitja meg a szezont, ugyanazon a hétvégén a Quimby is érkezik. A következő hetekben a tavalyi fellépők közül Rúzsa Magdi, Beton.Hofi, a Kispál és a Borz, valamint Ákos újrázik majd, de Dzsúdló, a Punnany Massif, Korda György és Balázs Klári, Hobo, a Bëlga és a Hooligans is színpadra lép nyáron Veszprémben. A programban helyet kapnak veszprémi zenekarok is.

A jegyértékesítés a Veszprém Kártyával rendelkező helyieknek kedden indul, csütörtöktől pedig már mások is vásárolhatnak jegyeket.

vehir.hu
további cikkek
Kulka Jánost választották a nemzet színészének Kulka Jánost választották a nemzet színészének Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken. tegnap 17:01 Nem több és nem is kevesebb, mint amit várunk egy május 1-től - ilyen volt a Gyárkertben a majális Nem több és nem is kevesebb, mint amit várunk egy május 1-től - ilyen volt a Gyárkertben a majális Hosszú évek után először most érződött, hogy a veszprémi majális nem csupán egy tessék-lássék rendezvénye volt a városnak, hanem megragadta azt a hangulatot, amit ettől a naptól el lehet várni rendezvény szinten. Az idei veszprémi majális ezért nem volt több, de nem is kevesebb ennél, hiszen a Gyárkertben körhinták, dodzsem, céllövölde, kürtőskalács, fagyi és sör mellett a retro zenék és koncertek között élvezhették az emberek a szerdára eső munka ünnepét. 2024. május 1. 21:09 Nemzetközi szinten is keresett a Tánc fesztiválja Nemzetközi szinten is keresett a Tánc fesztiválja Május 29. és június 2. között 26. alkalommal szervezi meg a Pannon Várszínház a TÁNC Nemzetközi Kortárs Fesztivált, hazai és nemzetközi produkciókkal. 2024. április 30. 22:23 Ázsiai hagyományok találkoznak Gizella örökségével a Művészetek Háza tavaszi kiállításaiban Művészetek Háza Ázsiai hagyományok találkoznak Gizella örökségével a Művészetek Háza tavaszi kiállításaiban Izgalmas májusi időszak elé néz a Művészetek Háza, a kortárs képzőművészetek és a kreatív ipar hagyományai találkoznak hazai és neves nemzetközi művészek tolmácsolásában. A programok részleteiről kedd délután a Tűztorony lábánál tartottak sajtótájékoztatót, ahol nagyvonalakban betekintést nyerhettünk a legnagyobb tárlatok kulisszái mögé.   2024. április 30. 17:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.