Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
15°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
15°C

''...és kívánok még nagyon sok boldog nőnapot!''

2024. március 9. 18:17
Zenés műsorral kedveskedett a Veszprémi Petőfi Színház a hölgyekből álló közönségének.

A hűvös idő ellenére pénteken délután megtelt a színház előtti tér, ahová a Petőfi Színház invitálta elsősorban a női közönségét, hogy egy vidám zenés műsorral köszöntse őket nőnap alkalmából.

A rendezvény ötlete Keller Mártontól, a teátrum fiatal színművészétől származott, a megvalósításában pedig részt vettek a színház ismert művészei.

A színpadon elsőként Oberfrank Pál, igazgató köszöntötte a megjelenteket, majd Ovádi Péter, országgyűlési képviselő, a színház hűséges támogatója is megemlékezett a hölgyekről és külön kitért a veszprémi intézményekre is, akik minden alkalommal készülnek valamilyen meglepetéssel, lélekmelengető programmal.

A köszöntők után felcsendültek az ismert dallamok, miközben minden jelenlévőnek egy szál virággal kedveskedtek a színművészek.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Japán-magyar talajgyakorlatok Japán-magyar talajgyakorlatok Négy művész – két magyar és két japán – kerámiáiból nyílt kiállítás csütörtökön a Dubniczay-palota tetőterében. A kiállított darabokat a munkafolyamat teszi még izgalmasabbá. tegnap 22:15 Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Félidőhöz érkezett Magyarország legnagyobb műemlék-felújítási projektje, a veszprémi várnegyed megújítása. A Gizella Napokon egy friss kiadványokat felsorakoztató beszélgetésen mutatták be az Ősienk hite című fotóalbumot, amely az eddig elvégzett munkát dokumentálja rendkívül színesen, fotókkal illusztrálva. tegnap 14:40 Az igazi kincs Isten és Krisztus ismerete Az igazi kincs Isten és Krisztus ismerete Gizella királyné példája mutatja meg nekünk, mit jelent mindent odaadni Krisztusért és boldogságra lelni a szolgálatban – hangsúlyozta Dr. Udvardy György veszprémi érsek a Gizella Napok ünnepségsorozat nyitó szentmiséjén. 2024. május 15. 10:33 Díjeső hullott a Kabóca Bábszínházra és alkotóira a kaposvári nemzetközi színházi fesztiválon Díjeső hullott a Kabóca Bábszínházra és alkotóira a kaposvári nemzetközi színházi fesztiválon Óriási érdeklődés mellett, nagy sikerrel zajlott május 6-10. között a XI. Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé, ahol 25 előadás, valamint változatos szakmai- és kísérőprogramok közül válogathatott a közönség. 2024. május 13. 8:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.