Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Péntek esti program a La Vida pub&streetfood-ban

2023. október 17. 14:38

A La Vida pub&streetfood péntek este (október 20-án) szeretettel vár minden érdeklődőt az elmúlt bő hat hónapban lezajlott alkotói tevékenység nagyszabású bemutatójára és kiértékelésére, melynek keretei között a Pannon Várszínház színésze, rendezője, Szelle Dávid beszélget majd a kivitelező művésszel, Gyulai Attilával, aki a külső fal és a belső körkép történetébe enged majd részletesebb betekintést.

Emellett pedig a színészmesterség, illetve színész óriásaink élete, művészete kerül majd a reflektorfénybe, melyekről Szelle Dávid, valamint Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója tartanak egy érdekfeszítő beszélgetést! Az eseményen, belső terünk női festményeinek alkotója, Cseh-Rigó Ildikó is az előadók táborát színesíti. A vendéglátók finom falatokkal és frissítőkkel is készülnek.

Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1263290104387165

Kapcsolódó cikk
Ezüstbikinis amazon és házi pulled pork is van Veszprém új „romkocsmájában”
Valójában nem is romkocsmának készült, mégis nyitás után nagyon hamar úgy kezdtek el hivatkozni rá azok, akik már meglátogatták a La Vidát, mint Veszprém legújabb rusztikus kocsmájára. Hiába van a város kellős közepén, mégis elbújik egy szűk sikátor és egy meredek egyirányú utca torkolatánál, de talán pont emiatt érezteti a romkocsmák valódi feelingjét. Azt az érzést, amikor belépve az utcáról egy teljesen más közeg fogad. Ahol a dekoráció olykor szürrealizmusba áthajló stílusvilágában az értelmet az első falat a forró pulled pork szendvics és kísérőnek a hűsítő fröccs magyarázza meg. Ezeket is teszteltük a La Vidában, Veszprém legújabb „romkocsmájában”.
 
vehir.hu
további cikkek
Idén már élő formában rendezik meg a Pannon Unifestet Pannon Unifest Idén már élő formában rendezik meg a Pannon Unifestet A Pannon Egyetem hallgatói által elindított ifjúsági összművészeti fesztivált november 20-26 között rendezik meg Veszprémben. 2021. október 28. 4:00 Családi napot és jótékonysági főzőversenyt szerveznek a hátrányos helyzetű veszprémi fiatalokért VVHHFE Családi napot és jótékonysági főzőversenyt szerveznek a hátrányos helyzetű veszprémi fiatalokért A VVHHFE hagyományos rendezvényét a járványhelyzet miatt az VSZC Ipari Technikum udvarán rendezik meg június 26-án. 2021. június 11. 17:03 Így ünnepeld meg a magyar kultúra napját a kanapéról Így ünnepeld meg a magyar kultúra napját a kanapéról A borongós januárnak volt évről évre fénypontja a magyar kultúra napja koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi műsorokkal. Ez idén sem lesz másként, legfeljebb annyiban, hogy ezúttal a programokat a nappalinkból követhetjük figyelemmel. Válogatásunkban ezekből ajánlunk néhányat. 2021. január 21. 11:56 Ismét felpörög a veszprémi és balatoni kulturális élet Ismét felpörög a veszprémi és balatoni kulturális élet Az elmúlt évekhez képest kicsit csendesebben zajlik a veszprémi nyár – legalábbis júliusig. Augusztustól kezdve aztán az ősz közepéig programok tömkelege vár bennünket a városban és a régióban, amelyek már a 2023-as évet is előkészítik. 2020. június 29. 4:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.