Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
24°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
24°C

Veszprémieket tüntettek ki állami elismerésekkel

2022. március 14. 15:36
Oktatói és közéleti tevékenységért és a kultúráért tett erőfeszítésekért ítélték oda a magas rangú díjakat, valamint papi szolgálatot is elismertek.

Halmay György, egykori iskolaigazgató és önkormányzati képviselő kiemelkedően eredményes oktató-nevelői és vezetői munkája, három évtizedes edzői pályafutása, valamint közéleti szerepvállalása elismerésékent kapta meg a Magyar Arany Érdemkereszt díjat.

A másik díjazott Kellerné Egresi Zsuzsanna, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatóhelyettes-kreatív menedzsere, aki az indoklás szerint Veszprém és térsége kulturális fejlődése érdekében több, mint 25 éve töretlen lelkesedéssel és kreativitással végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapta.

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjét vehette át Szabó János, a Veszprémi Főegyházmegye gazdasági helynöke, főesperes és a veszprémi Szent László Plébánia plébánosa a rábízott közösségeket lelkiismeretesen és hitelesen vezető, több mint negyedszázados papi szolgálata, valamint hazánk építészeti, kulturális örökségének megőrzését az egyházi tulajdonú értékek gondozása által gyarapító tevékenysége elismeréseként.

vehir.hu
további cikkek
Álmodjunk nagyot! Álmodjunk nagyot! Ambiciózusnak lenni valójában jó. Persze hit, szorgalom, kitartás és alázat is kell ahhoz, hogy célt érjünk, és a támogatás sem utolsó, de ha ezek megvannak, csodás dolgokat lehet elérni. Bizonyította ezt a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek szombati balett gálája is. ma 15:32 Helikopter-balesetben elhunyt az iráni elnök és az iráni külügyminiszter Helikopter-balesetben elhunyt az iráni elnök és az iráni külügyminiszter Ebrahim Raiszi iráni elnök és Hoszein Amirabdollahián külügyminiszter meghalt az őket szállító helikoptert ért balesetben vasárnap - jelentette a Mehr iráni félhivatalos hírügynökség hétfőn. ma 10:47 Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Karády Anna írónő volt a Vehír közéleti sorozatának legutóbbi vendége, így néhány szerencsés olvasónk, akiket a jelentkezés során kisorsoltunk, egy kötetlen beszélgetésen vehetett részt, ahol maguk is feltehették kérdéseiket, sőt, a végén dedikált is az írónő. ma 16:16 Egy egész csapat kapta a Pro Civitate díjat Egy egész csapat kapta a Pro Civitate díjat Abban, hogy mennyire lesz jó vagy jobb az életünk, néha sokkal nagyobb szerep jut a körülöttünk élő embertársainknak, mint a politikának. Jól igazolják ezt a hivatalos baráti körök is, melyek az összetartozás élményét, az odafigyelést adják nekünk. Nem véletlen, hogy idén egy ilyen csapat nyerte el a Pro Civitate díjat. ma 10:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.