Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
14°C
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
14°C

Augusztus végére csúszik az Utcazene

2020. május 7. 4:00
Nem sokkal azután, hogy augusztus 15-ig betiltották az 500 főnél nagyobb rendezvényeket, az Utcazene közösségi oldalán is változást jelentettek be.

Augusztus 26. és 29. között rendezik meg az idei Utcazene fesztivált, amit eredetileg július közepén tartottak volna meg. Az új időpontot alig egy órával Gulyás Gergely kancelláriaminiszter bejelentése után tették közzé. 

vehir.hu
további cikkek
Díjeső hullott a Kabóca Bábszínházra és alkotóira a kaposvári nemzetközi színházi fesztiválon Díjeső hullott a Kabóca Bábszínházra és alkotóira a kaposvári nemzetközi színházi fesztiválon Óriási érdeklődés mellett, nagy sikerrel zajlott május 6-10. között a XI. Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé, ahol 25 előadás, valamint változatos szakmai- és kísérőprogramok közül válogathatott a közönség. tegnap 8:51 Német nemzetiségi gálát tartottak a Hangvillában német nemzetiség Német nemzetiségi gálát tartottak a Hangvillában A Gizella-napok zárónapján, vasárnap a Hangvillában a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat is képviseltette magát. A gála színvonalas műsorára rendkívül sokan voltak kíváncsiak, mondhatni a csilláron is lógtak. tegnap 14:15 A múltba enged betekintést Öskün a helytörténeti kiállítás A múltba enged betekintést Öskün a helytörténeti kiállítás Szombat délelőtt ünnepélyes keretek között megnyílt a helytörténeti kiállítás, a Mecset utca 11. szám alatt. Sokak munkája a ház, hatalmas összefogás eredménye, de akit mindenképpen ki kell emelni a gyűjtemény összehozása kapcsán, az Magyar Józsefné Ilus. 2024. május 12. 10:54 Az ünnep képes jövőt teremteni Az ünnep képes jövőt teremteni A Veszprémi Főegyházmegye társvédőszentjének, Boldog Gizellának tiszteletére Dr. Udvardy György érsek tartott szabadtéri szentmisét Veszprémben a Szentháromság téren, szombat délelőtt. A misét követően Fekete Gyöngyi, a Veszprémi Főegyházmegye Családpasztorációs Irodájának egykori vezetője vehette át a Gizella-díjat, példamutató munkájáért. 2024. május 12. 10:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.