Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C

Elkezdődhet a 8-as és a 82-es utakat összekötő út tervezése

2020. január 18. 9:39 // Forrás: Magyar Építők
Kihirdették a közbeszerzés nyertesét, indulhat a tervezés. Az új út az épülő uszoda és a Veszprém Aréna megközelítését is biztosítja majd.

Új utat kap Veszprém egyre bővülő sportközpontja- írja ma reggeli cikkében a Magyar Építők.

Veszprémben elkezdődhet a 8-as és a 82-es utakat összekötő út tervezése, miután a beruházó NIF Zrt. kihirdette a tervezői közbeszerzés nyertesét. A feladatokat a Speciálterv Építőmérnöki Kft. végezheti el, többek közt az engedélyezési tervet és a kiviteli tervet elkészítve, továbbá a szükséges engedélyeket megszerezve.

A két főút összekötése a most épülő uszoda, valamint a már meglévő Veszprém Aréna jobb megközelítését is szolgálja majd.

A most közzétett hirdetményből kiderül, hogy kb. 1,1 kilométeres kétsávos út épül ki, két szintbeni csomóponttal. A déli végpontja a négysávos fejlesztést kapó 8-as főúton a tervezett Budapest úti különszintű csomópont lesz, míg az északi végpontját a 82-es főúton a Veszprém Megyei Büntetésvégrehajtási Intézetnél meglévő szintbeni csomópont adja.

Címlapfotó: Magyar Építők

Ge. Á.
további cikkek
Ovádi Péter: eredményes volt az Európai Állatjólléti Tanácsok Fórumának idei ülése Ovádi Péter: eredményes volt az Európai Állatjólléti Tanácsok Fórumának idei ülése Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos örömmel számolt be arról, hogy Magyarország is képviseltette magát az EuroFAWC-on, május középén Edinburgh-ban. ma 13:26 Ismét több ezer diák kapott új notebookot ingyenesen oktatás Ismét több ezer diák kapott új notebookot ingyenesen Folytatódott az ingyenes notebookok kiosztása a veszprémi iskolákban is, ezúttal az ötödik, hatodik és kilencedik évfolyamos diákok juthattak hozzá az eszközökhöz, amiket a magyar kormány biztosít az ország iskolásainak és pedagógusainak. ma 15:42 Ezekre a politikai csatákra lehet számítani Veszprém vármegye többi településén Ezekre a politikai csatákra lehet számítani Veszprém vármegye többi településén Valahol már most eldőlt, hogy nem lesz változás a polgármesteri székben, máshol pedig az, hogy bármi történik az önkormányzati választáson, egészen biztos, hogy új vezetője lesz a településnek. Szétnéztünk Veszprém határán túl, hogy a környező településeken és a vármegye nagyobb városaiban kik és milyen színekben indulnak polgármesternek. ma 14:10 Helikopter-balesetben elhunyt az iráni elnök és az iráni külügyminiszter Helikopter-balesetben elhunyt az iráni elnök és az iráni külügyminiszter Ebrahim Raiszi iráni elnök és Hoszein Amirabdollahián külügyminiszter meghalt az őket szállító helikoptert ért balesetben vasárnap - jelentette a Mehr iráni félhivatalos hírügynökség hétfőn. tegnap 10:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.