Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
23°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
23°C

Országos elismerésben részesült az MFTK dékánja

2019. augusztus 17. 12:00
Kitüntetésben részesült Prof. Dr. Navracsics Judit, a Pannon Egyetem Modern Filológia és Társadalomtudományi Karának dékánja.

Kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült prof. Dr. Navracsics Judit, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Pannon Egyetem Modern Filológia és Társadalomtudományi Karának dékánja, Magyar és Alkalmazott Nyelvtudományi Intézetének intézetigazgató egyetemi tanára - olvasható a Modern Filológia és Társadalomtudományi Kar oldalán.

A Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, a Magyar Érdemrend egyik fokozata, amely a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában kifejtett kimagasló, példamutató személynek adható.

forrás: Pannon Egyetem MFTKforrás: Pannon Egyetem MFTK

Prof. Dr. Navracsics Judit a nyelvészet területén végzett munkájában, egyetemi tanárként és vezetőként is kimagasló eredményeket ért el. Valószínűleg azt kevesebben tudják róla, hogy közben anya és három unoka nagymamája is. Idézzük fel a sikeres nőket bemutató két részes interjúnkat, amiben Navracsics Judit munkáról, karrierről és családról is beszél.

Küzdj keményen, higgy magadban és légy hű önmagadhoz - vehir.hu

Folyamatosan pörög, ténykedik és egy percre sem veszíti el a lelkesedését. Hihetetlenül sikeres pályát épített fel, pedig csupán annyit tervezett, hogy nyelvtanár lesz. De azt már korán megtanulta, ha adódik egy lehetőség, azzal élni kell és keményen dolgozni.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.