Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Hites Viktor: Kész stílusa megdöbbentő

2018. február 28. 12:38
Az LMP országgyűlési képviselőjelöltje megdöbbent Kész Zoltán felszólításán, miszerint lépjen vissza az ő javára.

A párt sajtótájékoztatóján megkérdeztük Hites Viktort arról, mit szól Kész Zoltán felszólításához, miszerint lépjen vissza a jelöltségtől az ő javára:

„Nagyon meglepett ez a levél. Nem is a tartalma, hanem a stílusa, ami számomra megdöbbentő volt. Két irányból is: azt gondolom, hogy a demokráciába bele kell férjen, hogy megmérettetnek a jelöltek, és utána döntjük el, hogy ki a legesélyesebb. Szerintem nem tart itt ez a történet, ez a választás és ez a kampány. Ezt a kizárólagosságot LMP- tagként, magyar emberként és választópolgárként elég nehezen viselem el. Éppen azért szálltam én is bele a politika mindennapjaiba, és az LMP-vel való foglalkozásba, mert a Csak a Fidesz! jelszó szerintem nagyon rossz irány, és vállalhatatlan volt a számomra. A másik pedig az, hogy talán egy hónapja találkoztunk személyesen Zoltánnal, akkor még azt mondta, hogy mindenki induljon el, tehát demokrataként viselkedett ezzel kapcsolatban, és azt mondta, hogy ha úgy alakul, akkor taktikai szavazásra bíztassuk a választókat, hogy egyéniben szavazzanak arra, aki a leginkább esélyes jelölt, valamint a listán szavazzon arra a pártra, ami a leginkább szimpatikus. Ezek után elvárni az összes ellenzéki jelölttől, hogy beálljon a háta mögé és lépjen vissza, nekem több, mint furcsa.”

Sajtótájékoztatón Hites Viktor kifejtette a párt „Takarékos otthon” programját, valamint szót ejtett az LMP rezsiprogramjáról is.

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.