Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
13°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
13°C

Nem könnyű eset Gézu, de ő is új gazdát szeretne

2017. október 14. 8:22
A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat. A kutya két éve vár új gazdára.

"Gézu több, mint 2 éve lakik menhelyünkön. Sajnos a láncon tartás, a szocializáció hiánya, a gyeptelepre kerülés, a teljesen amatőr önkéntes balul sikerült " nevelése", mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy Gézunak megfelelő gazdit találjunk. Gézu nem agresszív, nincs vele különösebb baj, de tudni kell kezelni. Nem szereti a többi kutyát, nem szereti a cicákat sem, és bizony nem mindenki szimpatikus számára. Sétáltatni is csak rendszeresen kijáró, Gézut jól ismerő önkénteseknek adjuk ki, a biztonság érdekében. A sétákat nagyon szereti, rengeteget fejlődött, már nem pörög mint a villanyóra. Rendszeresen foglalkozunk vele, Ő is rendszeresen sétál, mint a többiek"- írja Facebook-oldalán az Állatvédő Egyesület Veszprém.

Ha szeretné örökbefogadni Gézut, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.