Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Temetőszépítés társadalmi munkában

2016. október 28. 15:32
Péntek délutánra több civil szervezet, a honvédség és több iskola diákjai is elfogadták a VKSZ Zrt. meghívását, hogy együtt temetőszépítő munkát végezzenek az alsóvárosi temetőben mindenszentek ünnepére és a halottak napjára készülődve.

Amint azt dr. Temesvári Balázs vezérigazgatótól megtudtuk, a VKSZ Zrt. valamennyi szakterületéről érkező kollégái és a különböző szervezetek, többszintű érintettségük és a szolidaritás elve mentén vállalták az önkéntes munkát, hogy ezzel elődeik, vagy éppen szellemi örököseik előtt tisztelegjenek.

Varga Endre, a Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház programvezetője emlékeztetett: a civilek tavaly kezdtek együttműködést a VKSZ Zrt-vel, ennek eredményét tavasszal már láthattuk a Giricses-lépcsőnél. Az önkéntességnek ereje és küldetése van – tette hozzá.

A Magyar Honvédség az elmúlt napokban a megye számos pontján dolgozott a hadisírok gondozásán – tájékoztatott Soós Gyula őrnagy. Köszönetet mondott a résztvevő középiskolásoknak, akik az iskolai közösségi szolgálat keretein belül is dolgozhatnak a hősi halottak emlékének ápolásán.

A temetőszépítésben mintegy száz fő vett részt, és a temető fő közlekedési útvonalai mellett olyan területeket is érintettek, mint a háborús hősök és az irgalmas nővérek sírjai.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Nem sokkal szombat déli tizenkettő óra után Porga Gyula polgármester a Facebookon bejelentette, hogy össze is gyűjtötte a választási induláshoz szükséges aláírást. ma 13:12 Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés választás 2024 Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz. ma 8:46 Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt VKSZ Zrt Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt A klímaváltozásra, a biodiverzitásra és az esztétikára is figyelni kell, amikor a városi zöldfelületekhez hozzányúlnak a VKSZ Zrt. kertészei, de mindezek mellett a kísérletezésről sem tettek le azon a 200 hektáron, amiért Veszprémben felel a közüzemi szolgáltató. Ezekre a megoldásokra pedig külföldről is kíváncsiak, csütörtökön összesen hat európai országból érkeztek szakemberek, hogy megismerjék a veszprémi megoldásokat. tegnap 11:49 1% az esély a világháborúra 1% az esély a világháborúra Dr. Resperger István biztonságpolitikai szakértő Háború és béke címmel tartott előadást a Pannon Egyetemen kedden, ahol Tolsztoj művének elemzése helyett sokkal inkább a világ konfliktusos régiói kerültek terítékre. Ukrajnára, az arab térségre és Tajvanra egyaránt kitért az országosan is elismert szakember, miközben a globális atomháború valós fenyegetésének esélyét is számba vette. tegnap 22:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.