Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Lesz új élelmiszer üzlet a Balaton Plazában

2016. január 11. 13:33
Egyelőre üresen áll a tavalyi év végén bezárt CBA üzlethelyisége, ám azt ígérik, hogy hamarosan egy másik, modernebb megjelenésű bolt nyílik a helyén.

A veszprémi Balaton Plaza vásárlói létszámán manapság bizony meglátszik, hogy bezárt a korábban sokakat vonzó CBA Cent. A bolt üzlethelyiségre vonatkozó bérleti szerződése az előző év végével szűnt meg. Az országban egyébként nem csak itt, hanem Szombathelyen és Sopronban is bezártak a plázákban működő CBA üzletek.

A menedzsment döntése alapján a CBA franchise rendszergazdája, a CBA Kereskedelmi Kft. közvetlen kiskereskedelmi tevékenységet a jövőben nem kíván végezni (a veszprémi üzletet is a központ működtette) - árulta el a vehir érdeklődésére a CBA kommunikációs igazgatója, - azonban a plázát üzemeltető céggel jelenleg is tárgyalást folytatnak annak érdekében, hogy a helyiséget a CBA Franchise tagja tovább üzemeltesse.

Hogy mit üzemeltetnének és mikortól, egyelőre üzleti titok. Az azonban bizonyos, hogy egy új, modernebb és szélesebb választékot nyújtó élelmiszerbolt nyílik a helyén - ez derül ki legalábbis a pláza igazgatójának portálunknak írt válaszából. A levélben hozzátették, hogy mindent megtesznek, hogy mielőbb újra üzemeljen élelmiszerüzlet a házban, hiszen ez mindenki közös érdeke.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.