Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Városi konzultáció Veszprém jövőjéről

2015. november 26. 13:01
Közös gondolkodásra hívja a veszprémieket a polgármester ma kiadott közleményében.

Veszprém Megyei Jogú Város vezetése elkötelezett a lakossággal való párbeszéd mellett. Meggyőződésünk, hogy hosszútávon csak akkor érhetünk el sikereket, ha a legfontosabb kérdésekben együtt, közösen hozzuk meg a döntéseket.

A tervezett városi fejlesztések olyan meghatározó beruházásai lesznek megyeszékhelyünknek, amik hosszú időre meghatározzák Veszprémet. Úgy vélem, nem elegendő, ha csupán egy-egy kiragadott témáról kérdezzük az itt élőket.

Ezért korábbi tapasztalatainkat felhasználva, amit a sikeres utcafórum-sorozaton, valamint az uszodafejlesztéssel kapcsolatos konzultáción szereztünk, ismét párbeszédet kezdeményezünk a teljes lakossággal.

Veszprémet a veszprémiekkel együtt kell építeni! Ezen irányelvünk mentén szervezzük meg a legújabb konzultációnkat, aminek részeként a jövő év elején minden veszprémi háztartásba eljuttatunk egy kérdőívet. Ezáltal mindenkinek lehetősége lesz kifejteni álláspontját Veszprém legjelentősebb fejlesztéseivel kapcsolatban, valamint elmondani véleményét a város jövőjéről.

Ez a párbeszéd jóval gazdaságosabb, mint egy népszavazás, ugyanakkor a veszprémiek számára kényelmesebb megoldást jelent átfogó véleményük kinyilvánítására.

Ezért tisztelettel kérem a veszprémi polgárokat, hogy segítsék munkánkat azzal, hogy részt vesznek az induló konzultációban és elmondják véleményüket Veszprém jövőjéről.

Porga Gyula
polgármester

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.