Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egyedülálló akcióra készülnek a veszprémi szurkolók

2015. május 23. 14:03
A Veszprémi Szurkolók Egyesülete azt javasolja a Kölnbe utazó és ott a 2016-os Final Fourra a helyszínen jegyüket megváltó magyar szurkolóknak, hogy tudatosan válasszanak helyet maguknak.

A kölni Lanxess Arena-ban megrendezésre kerülő eseményre ugyanis eddig csak szétszórtan tudtak jegyet vásárolni – gyakran sokszoros áron – a veszprémi drukkerek, így a hazai nézők „tengerében” elvesztek az aprócska magyar „szigetek”. Ez megelőzhető azzal, ha az MKB-MVM Veszprém KC támogatói az alábbi ajánlott szektorokba vásárolnak jegyet:

  • Unterrang kategória (a pályához legközelebb eső gyűrű): 206 (elsősorban), ha megtelne: 205, 207,
  • 306 (elsősorban), ha megtelne: 305, 307
  • Mittelrang kategória: 607 (elsősorban), ha megtelne: 606, 608
  • Oberrang kategória (a legmagasabban lévő szint): 707 (elsősorban), ha megtelne: 706, 708

Aki nem tud németül, nyugodtan vigye egy cetlire felírva a pénztárcájának megfelelő szektor(ok) számát és az eladónak mutatva kérje oda a jegyét. Jelenleg még nincs korlátozva, hogy egy személy hány jegyet vehet, így akár a most itthon maradó, de jövőre csatlakozni kívánó drukkerek számára is a kiutazók segítségével elérhetők lehetnek a jegyek, amelyeket ilyenkor lehet a legkedvezőbb áron megvásárolni.

Az egyesület alapítói bíznak abban, hogy a csapat jövő évi döntőbe jutása esetén így nemcsak a szurkolás lesz hatékonyabb, de a közösségi élmény is hatványozottan erősebb lesz. A csapat célja minden évben – a magyar bajnokság és kupa megnyerése mellett – a Final Four-ba jutás, a szurkolóknak sem lehet más törekvése, de nekik most kell az első lépést megtenni, ha ott akarnak lenni jövő évben Kölnben!

Hétfőn egy részletesebb interjúval is jelentkezünk a témában.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.