Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 16. Botond, Mózes
Veszprém
16°C
2024. május 16. Botond, Mózes
Veszprém
16°C

Sportoltak a megyei önkormányzati dolgozók

2008. április 7. 22:31 // Forrás: veszpremmegye.hu
Pápa önkormányzata az első helyen, a tapolcai a második, a Veszprém Megyei Önkormányzat a harmadik helyen végzett az összesítésben a március 5-i, szombati XV. Önkormányzati Kupán Alsóörsön. A sportnapon Veszprém megye településeiről többszázan vettek részt.
Göndör József, a Veszprém Megyei Önkormányzat  ifjúsági és sportreferense köszöntője után Talabér Márta, a megyei közgyűlés alelnöke megnyitójában üdvözölte az eseményt különös tekintettel arra, hogy először rendezik meg kistelepülésen a sportnapot. Elmondta, Veszprém megyéből a pekingi olimpiára Kis Gergő, Gádorfalvi Áron, Detre Diána és Orbán Éva utazhat. A tartalék sportoló Rédli András. További két sportember, aki ott lehet a viadalon, Boczkó Gábor és Gerebits Roland pedig Veszprém megyében született. Hebling Zsolt Alsóörs polgármestere kiemelte: tavaly együttműködési szerződést kötöttek az MKB Veszprém KC férfi kézilabdacsapattal utánpótlás nevelés céllal. Ennek köszönhetően az alsóörsi általános iskola felső tagozatában ötven százalékkal nőtt a tanulói létszám, és Szükség volt kollégium kialakítására is. A település büszke sportéletére, sportlétesítményeire, különösen a Sportcsarnokra.   Szedlák Attila, a Kelet-balatoni Kistérségi Társulás elnöke, Litér polgármestere a sportnap kapcsán a küzdelem, a verseny jelentőségét emelte ki. Az események egyidőben több helyszínen zajlottak Alsóörsön. A Veszprém Megyei Önkormányzat a dobogó legfelső fokára állhatott kispályás labdarúgásban és dartsban. Lövészetben Ratkovszky Judit, sakkban Gáti Lászlóné nyerte el az első helyezést.  A szervezők a nap végén serlegekkel, többemeletes tortával, külön díjakkal lepték meg a résztvevőket.
Füssy Angéla
további cikkek
Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Félidőhöz érkezett Magyarország legnagyobb műemlék-felújítási projektje, a veszprémi várnegyed megújítása. A Gizella Napokon egy friss kiadványokat felsorakoztató beszélgetésen mutatták be az Ősienk hite című fotóalbumot, amely az eddig elvégzett munkát dokumentálja rendkívül színesen, fotókkal illusztrálva. ma 14:40 Navracsics Tibor nyilatkozott a Vehírnek a szlovákiai merényletről Navracsics Tibor nyilatkozott a Vehírnek a szlovákiai merényletről Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter portálunknak nyilatkozott a csütörtöki szlovákiai merényletről, amikor az utcán egy politikai aktivista meglőtte Robert Ficó miniszterelnököt. ma 13:16 Újra megrendezik a civil napot Újra megrendezik a civil napot A tavaly a Gyárkertben megrendezett, Európa Kulturális Fővárosa programsorozat által támogatott civil napot óriási érdeklődés övezte. A lelkesedés az idén sem hagyott alább, a civil szervezetek közösen egy újabb élménydús napra hívják az érdeklődőket, most az Erzsébet Ligetbe.   ma 14:48 Stabilizálták Robert Fico állapotát Stabilizálták Robert Fico állapotát Stabil, de továbbra is nagyon súlyos Robert Fico szlovák kormányfő állapota a műtét után - jelentette be Robert Kalinák szlovák védelmi miniszter, miniszterelnök-helyettes a besztercebányai kórházban csütörtökön. ma 9:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.