Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 15. Henrik
Veszprém
29°C
2024. július 15. Henrik
Veszprém
29°C

'Mert tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet'

2024. június 12. 11:06 // Forrás: BENT
2024. június 15-én, szombat délután a balatonalmádi mólónál ötödik alkalommal rendezi meg a Street Training Balaton tanulási fesztivált a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület a Flow Alapítvánnyal együttműködésben. A másfél órás, ingyenes minitréningeken két idősávban, 14 és 16 órától több, mint 20 trénerrel járhatnak körbe egy-egy témát az érdeklődők kellemes, balatoni panorámás környezetben.

Az ötödik évfordulóját ünneplő esemény a nyitott és fejlődni vágyó emberek találkozóhelye: érdekes témák, tapasztalt előadók, nyitott résztvevők és a Balaton partjának varázslatos környezete egyesül június 15-én. Ez a rendezvény nem csupán csak egy tréning, hanem egy élmény, ahol a résztvevők aktívan vesznek részt a különböző témák feldolgozásában. Semmi politika, semmi üzlet, „csak” emberek, akik önkéntesen adnak és kapnak tudást, tippeket és inspirációt.

Az egyedülálló tanulási fesztivál képlete egyszerű: nyitott, fejlődni vágyó emberek + érdekes témák + árnyas fák, liget, park = street training. A ligetben a programot 24 szakavatott, tapasztalt előadóval, trénerrel biztosítják több, 12 kijelölt mezőn párhuzamosan, többek között a kommunikáció, az önismeret, a tudatosság, a vállalkozókat és vezetőket támogató menedzsment területek, a stresszkezelés, és a munka-magánélet egyensúly témájában. A rendezvényre a szervezők várnak minden nyitott, tanulni, fejlődni vágyó érdeklődőt. A 1,5 órás minitréningek tinédzserektől szülőkig mindenki számára tartogatnak inspiráló pillanatokat, új ismereteket.

A rendezvény célja a közösségépítés és tudásátadás: egymásra és tanulásra nyitott emberek összegyűljenek és kellemes, balatoni panorámás környezetben tudásban és emberi kapcsolataikban is gazdagodjanak. Az árnyas-ligetes park kínálta festői környezet szinte hívogat arra, hogy fiatalok és idősebbek fűre terített pokrócokon, csoportokba rendeződve dolgozzanak, beszélgessenek.

Kísérő programként lesz élményóra, azaz két látványos tanóra, és élménypont is fenntarthatósági, környezetvédelmi bemutatóval. Akár több tréningen is részt lehet venni a nap folyamán. A szervezők a gyermekekre is gondolnak: amíg a szülők kikapcsolódnak, addig a kicsiknek-nagyoknak idén is lesz kézműves foglalkozás.

Az esemény önkéntességen alapul, a trénerek térítésmentesen vállalják a tréningeket, a résztvevők nem fizetnek belépődíjat. Semmi politika, semmi üzlet. Annál több tudásmegosztás, egyéni és együttes tanulás, jó közösség. A lényeg a minőségi együttlét: emberek, akik jól érzik együtt magukat, egymástól inspirálódnak és tanulnak.

A Street Traininget elsőként 2018-ban Budapesten a Városligetben rendezték meg, majd 2020-tól a Balatonon és online is bővült a rendezvénysorozat, 2021-től pedig már a debreceniek is csatlakoztak. Az eddigi események elégedett érdeklődők ezreit mozgatták meg és gyűjtötték közösségbe.

A részvételhez az előzetes regisztráció, valamint további információk az esemény honlapján érhetőek el.

Hajas Bálint
további cikkek
Fegyvertelen foglyokat mészároltak le Mohácsnál Fegyvertelen foglyokat mészároltak le Mohácsnál A mohácsi csata IV. tömegsírjánál idén nyáron megkezdett feltárás is igazolja, hogy mintegy kétezer letérdeltetett foglyot kaszaboltak le szablyával az ütközetet követően. ma 15:22 Elkészültek a Herendi Porcelánmanufaktúrában az idei Forma-1-es díjak Elkészültek a Herendi Porcelánmanufaktúrában az idei Forma-1-es díjak HEREND mára világelső kézműves luxus porcelánt készítő manufaktúrává vált. Herend nevének hallatán a világon mindenki a tökéletes minőségű luxus porcelánokra gondol, amely Magyarország országimázsának része. Ugyanígy a Forma 1 Magyar Nagydíj szervezői is, akik 2024. évben ismét a Herendi Porcelánmanufaktúrára bízták meg, hogy tervezze meg és készítse el a magyar verseny győzelmi és konstruktőri trófeáit. ma 13:48 Hiába a gyors segítség, meghalt egy férfi a Balatonban Hiába a gyors segítség, meghalt egy férfi a Balatonban Szombaton Siófoknál vízibicikliről merült el a mély vízben egy külföldi fiatal. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának mentői gyorsan a helyszínre értek, de már nem tudtak rajta segíteni – derült ki a szervezet közleményéből. ma 8:40 Balatonfüredről indították útnak a két magyar vitorlázó olimpikont Párizs 2024 Balatonfüredről indították útnak a két magyar vitorlázó olimpikont Balatonfüredről, a Kékszalag Port kikötőből indították útnak a két magyar vitorlázó olimpikont, Érdi Máriát és Vadnai Jonatánt vasárnap több utánpótlás korú versenyző és számos érdeklődő társaságában. ma 10:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.