Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 22. Magdolna
Veszprém
28°C
2024. július 22. Magdolna
Veszprém
28°C

Bajnok a Balaton Bútor Szilágyi!

2024. május 29. 13:02
A Németh Gábor irányította Balaton Bútor Szilágyi egy fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította aranyérmét az U19-es országos bajnokságban.

A tizennégy csapatos bajnokságban a veszprémiek eddigi huszonöt mérkőzésükből huszonegyet megnyertek, egy döntetlen mellett mindössze három alkalommal maradtak alul.

Bajnok a Balaton Bútor Szilágyi!Bajnok a Balaton Bútor Szilágyi!

Az elmúlt hétvégi, a fővárosi ELTE-BEAC otthonában aratott fölényes, 11-0-s sikerükkel matematikailag is bebiztosították bajnoki címüket úgy, hogy egy forduló még hátra van a 2023/2024-es kiírásból.

A Balaton Bútor Szilágyi vasárnap 15.45-kor a Gesztely Futsalt fogadja a Március 15. utcai sportcsarnokban, ahová a belépés ingyenes. A veszprémi Bognár Patriknak a gólkirályi cím megszerzésére is lehetősége nyílik majd.

vehir.hu
további cikkek
Férfi kézilabda klubvilágbajnokság: Teljes a mezőny Veszprém Kézilabda Club Férfi kézilabda klubvilágbajnokság: Teljes a mezőny Az ausztrál Sydney-Uni csapatával vált teljessé a férfi kézilabda klubvilágbajnokság mezőnye, amelyben szerepel a Veszprém is. ma 16:56 Egy kis kreativitással életre szóló élményt szerzett magának egy fiú a VeszprémFesten VeszprémFest Egy kis kreativitással életre szóló élményt szerzett magának egy fiú a VeszprémFesten Nem egyedi eset egy koncerten vagy sportmérkőzésen az, amikor a közönségből egy jól látható táblára felírt üzenet célba ér, így pedig valaki boldog tulajdonosa lehet egy meznek, kedvence dobverőjének és még sorolhatnánk az így új gazdára lelt relikviákat. Az idei VeszprémFesten a Milky Chance koncertjén viszont egy fiatalember egészen más üzenetet fogalmazott meg a tábláján, ami aztán célba is ért, örökre szóló élményt adva neki. ma 14:30 A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert  A párt alelnöke Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegáció vezetője lett a hétfői tisztújítás után.  ma 14:11 Módosul a túlfizetés kezelése a VKSZ-nél VKSZ Zrt Módosul a túlfizetés kezelése a VKSZ-nél A VKSZ Zrt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy jogszabályi változás miatt 2023. szeptember 1-től módosulnak a túlfizetések kezelésére vonatkozó rendelkezések. ma 12:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.