Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Per Johansson marad a győri kézilabdacsapat vezetőedzője

2024. május 25. 22:16 // Forrás: MTI
Per Johansson marad a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutott Győri Audi ETO kézilabdacsapatának vezetőedzője a következő idényben is.

A kisalföldi alakulat március derekán nevezte ki a holland női válogatott svéd szövetségi kapitányát a kispadra a dán Ulrik Kirkely helyére. A klub szombaton honlapján jelentettebe, hogy a 2024/25-ös szezonban is ő vezeti az együttest.

Endrődi Péter ügyvezető elárulta, a kezdetektől fogva korrekt megbeszéléseket folytattak Johanssonnal.

"Megállapodtunk márciusban, hogy bármilyen, a következő szezonról szóló tárgyalást csak egy sikeres Final Four kvalifikációt követően kezdünk el. A Vipers elleni továbbjutást és az FTC elleni hazai győzelmet követően értékeltük a csapat helyzetét, és az utat, amit március vége óta megtettek a lányok Per vezetésével. Alapos és részletes megbeszéléseken vagyunk túl, és aláírtunk egy 1+1 éves szerződést. Per számára egyértelmű célokat határoztunk meg az idei évadban, és ugyanígy jártunk el az új kontraktus esetében is" - fejtette ki az ügyvezető.

Fotó: MTI/Krizsán CsabaFotó: MTI/Krizsán Csaba

"Örömmel írtam alá az új kontraktust, hiszen nagyon jól érzem magam Győrben. A lányokkal hamar megtaláltam a közös hangot, a klub a legszervezettebb, amit eddig valaha is láttam, és az a folyamatos maximalizmus, ami itt körbe vesz minket, hihetetlenül inspiráló. Nagyszerű kerettel dolgozhatok majd jövőre is, de ez most még nagyon távol van" - szögezte le a tréner, aki kiemelte: a keretnek és neki is jó, hogy lezárult az edzőkérdés, így már csak a négyes döntőre fókuszálnak, amelynek jövő hétvégén a budapesti MVM Dome ad otthont.

"Nem titok, voltak más ajánlataim is, de részletekben nem is foglalkoztam ezekkel, mert a legelső helyen a győri szerződéshosszabbítás állt. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a patinás és sikeres klubnak én lehetek a vezetőedzője" - szögezte le Per Johansson.

A szakmai stáb végleges összeállításáról még folyamatban vannak a tárgyalások a honlap beszámolója szerint.

vehir.hu
további cikkek
Hivatalos: Momir Ilics és Gulyás Péter távozik a Telekom Veszprém kispadjáról Telekom Veszprém Hivatalos: Momir Ilics és Gulyás Péter távozik a Telekom Veszprém kispadjáról Momir Ilics és Gulyás Péter 2021 júniusában kötött két plusz egyéves szerződést a Telekom Veszprémmel. A vezetőség úgy döntött, hogy a szezon végén lejáró kontraktust nem hosszabbítja meg, így két korábbi meghatározó játékos távozik a Veszprém vezetőedzői és edzői posztjáról. Gulyás Péter a jövőben a veszprémi utánpótlásban kap majd szerepet, adta hírül péntek délután a klub. 2024. június 14. 14:50 Petar Nenadics visszavonult Petar Nenadics Petar Nenadics visszavonult A Telekom Veszprém egykori szerb irányítója, Petar Nenadics bejelentette visszavonulását. 2024. június 14. 8:18 Férfi kézilabda BL: kilenc csapat már csoportkörös, 12 szabadkártyát kért férfi kézilabda BL Férfi kézilabda BL: kilenc csapat már csoportkörös, 12 szabadkártyát kért Kilenc csapat helyen már biztos a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, 12 klub pedig szabadkártyát kért a következő szezonra. 2024. június 13. 12:31 A szövetség elfogadta a Fejér-B.Á.L. Veszprém klublicenc-kérelmét az NB I/B-re férfi kézilabda NB I/B A szövetség elfogadta a Fejér-B.Á.L. Veszprém klublicenc-kérelmét az NB I/B-re A Magyar Kézilabda Szövetség elfogadta Fejér-B.Á.L. Veszprém klublicenc-kérelmét az NB I/B 2024/2025-ös szezonjára – számolt be hivatalos honlapján a bakonyi klub. 2024. június 12. 15:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.