Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 15. Jolán
Veszprém
15°C
2024. június 15. Jolán
Veszprém
15°C

Az év duettkoncertje Veszprémben!

2024. május 17. 11:17

„Nagy találkozás”
Pressertől Pucciniig
Szekeres Adrien, László Boldizsár 
közös tavasz záró koncertje.
Május 26-án a Veszprémi Hangvillában.

Kevesen tudják, hogy Adrien és Boldizsár a pályájuk elején egy énektanárhoz, Sík Olgához jártak. Olga néni (ahogy őt mindenki hívta) korábban nagy generációk sorát (Pitti Katalintól Zoránon át Presserig) nevelte ki.

A két művész pályája elején sok közös növendék koncerten énekelt együtt, viszont azóta valahogy nem keresztezték egymás útjait.

A közelmúltban viszont hosszú idő után megtört a jég, és azóta teltházas koncerteket adtak több nagyvárosban. Május 10-én Teltház előtt nagy sikerrel mutatták be műsoruk szimfonikus változatát az Erkel színházban.

A balatoni születésű Boldi több szállal is kötődik Veszprémhez. Annak idején a West Side Story c. előadásban énekelte Tony szerepét a Veszprémi Petőfi Színházban. Mindkét művész számtalanszor koncertezett önállóan Veszprémben, viszont együtt ez az első alkalom.

Ezért is lett a koncert címe Presser Gábor különleges dala “Nagy találkozás”.

Az est során számos szóló mellett olyan duettek is elhangoznak majd, ami mindkettőjük számára kirándulás lesz, így Bolditól hallhatnak könnyűzenei ugyanúgy, mint Adrientől klasszikus stílusú megszólalást is. Természetesen nem maradhatnak el Dés László, Presser Gábor, Lionel Richie, vagy  Andrea Bocelli nagy duett slágerei sem, mint ahogy az operairodalom gyöngyszemei közül a Nessun Dorma sem hiányozhat a repertoárból.

Zongorán közreműködik a Cotton Club Singers zongoristája, Pataj György

Veszprémben 2024. május 26-án vasárnap 19.00-tól látható a koncert a Hangvillában.

Jegyek kaphatók a jegyport.hu oldalon, a helyszínen és a tourinformban.

https://snorbold.livetickethub.hu/events/69454

vehir.hu
további cikkek
Így lesz tökéletes a pizzád Így lesz tökéletes a pizzád A pizzáról a legtöbb embernek Olaszország jut eszébe. De valóban csak az olaszok tudnak jó pizzát készíteni? Az alábbi cikkünkben összeszedtük, hogyan lesz a te pizzád is tökéletes! 2024. június 11. 13:01 Gondoskodj kedvenced egészségéről pre- és probiotikumokkal! Gondoskodj kedvenced egészségéről pre- és probiotikumokkal! 2024. június 11. 9:37 Divatinspirációk nőknek és férfiaknak – 2024 trendjeire hangolva Divatinspirációk nőknek és férfiaknak – 2024 trendjeire hangolva A divat világa folyamatosan változik, minden szezon új trendeket hoz magával. Ahhoz, hogy mindig naprakészek legyünk, érdemes követni az aktuális divatirányzatokat, és beépíteni azokat a ruhatárunkba. Következzenek tehát a legfrissebb divattippek! 2024. június 5. 16:52 EURO 2024 labdarúgó kiegészítők: készülj fel a futball ünnepére! EURO 2024 labdarúgó kiegészítők: készülj fel a futball ünnepére! Az EURO 2024 közeledtével egyre nagyobb az izgalom a futballrajongók körében, akik alig várják, hogy láthassák kedvenc csapataik mérkőzéseit. Az esemény nemcsak a játékosok számára különleges, hanem a szurkolók is szeretnék teljes mértékben átélni a torna hangulatát. Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a labdarúgó kiegészítőket, amelyekkel tökéletesen felkészülhetsz az EURO 2024-re, és még élvezetesebbé teheted a szurkolói élményt. 2024. június 3. 14:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.