Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
19°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
19°C

Férfi kézilabda NB I: tizedik alkalommal bronzérmes a Tatabánya

2024. május 4. 18:46 // Forrás: MTI
A Tatabánya megvédte harmadik helyét a férfi kézilabda NB I-ben, mivel szombaton házigazdaként 31-23-ra legyőzte a Balatonfüredet.

Sikerével a Tatabánya előnye behozhatatlanná vált a tabellán a negyedik helyezett Ferencvárossal szemben, így története tizedik bajnoki bronzérmét nyerte.

Pergel Andrej hét, Cristian Ugalde és Ancsin Gábor öt-öt góllal, a válogatott Bartucz László 11 védéssel járult hozzá a sikerhez.    

Eredmény:
MOL Tatabánya KC-Balatonfüredi KSE 31-23 (16-14)

vehir.hu
további cikkek
Mindkét veszprémi csapat magabiztosan nyert a másodosztályban férfi kézilabda NB I Mindkét veszprémi csapat magabiztosan nyert a másodosztályban A Veszprém Handball Academy U21 a DEAC vendéglátójaként, a Fejér-B.Á.L. U21 pedig a Kecskemét otthonában nyert meggyőző fölénnyel a férfi kézilabda NB I/B pénteki játéknapján. ma 7:42 Vladan Matics lesz a Csurgó vezetőedzője kézilabda Vladan Matics lesz a Csurgó vezetőedzője A következő szezontól Vladan Matic korábbi magyar szövetségi kapitány lesz a Csurgó férfi kézilabdacsapatának  vezetőedzője. 2024. május 16. 15:24 Utolsó NB I-es meccsén 34 gólt dobott a Telekomnak a Fejér-B.Á.L. férfi kézilabda NB I Utolsó NB I-es meccsén 34 gólt dobott a Telekomnak a Fejér-B.Á.L. Önfeledt játékkal, gólgazdag meccsen búcsúzott a férfi kézilabda élvonaltól a Fejér-B.Á.L. Veszprém, amely szoros első félidő után végül tizenkét találattal alulmaradt az alapszakaszt hibátlan teljesítménnyel záró Telekom Veszprém ellen. Draskovics Gellért tizenöt (!) akciógóllal zárta a szerdai városi rangadót, a címvédő legjobbja Hugo Descat volt tizenkét találattal. 2024. május 15. 19:29 Hári Levente is Győrben folytatja férfi kézilabda NB I Hári Levente is Győrben folytatja Az idény végén a kézilabda NB I-től búcsúzó Fejér-B.Á.L. Veszprém szélsője, Hári Levente a másodosztály idei bajnoka, a feljutó Győri ETO–UNI FKC színeiben folytatja pályafutását – jelentette be a klub hivatalos közösségi oldalán. 2024. május 15. 10:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.