Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
19°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
19°C

Babicz Mihály az év veszprémi rendőre

2024. április 26. 13:32
2024-ben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a város közbiztonsága érdekében kifejtett példamutató rendőri munkája elismeréséül Babicz Mihály rendőr alezredes részére Az Év Veszprémi Rendőre díjat adományozta.

Babicz Mihály rendőr alezredes hivatásos szolgálati viszonya 1992-ben kezdődött. 2012-től a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Veszprémi Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi Osztályának osztályvezetője.

Szakmai felkészültségét építő módon alkalmazza a rá bízott állomány vezetése során. Közrendvédelmi osztályvezetőként hatékony munkamódszereket, következetes ellenőrzési és irányítási gyakorlatot vezetett be, melyeknek köszönhetően a közrendvédelmi osztályon jelentkező rendészeti szakterületi kihívásoknak, minőségi és eredményességi elvárásoknak eleget tett. Az általa kialakított vezetői gyakorlat magában hordozza az állomány további pozitív irányú fejlődését. Mind elméleti, mind gyakorlati tudása alkalmassá teszi egy eredményes, hatékony szervezeti egység irányítására. A társszervek képviselőivel, az együttműködő partnerekkel, a lakossággal, a más szakterületekkel való kapcsolattartása, illetve annak minősége révén, méltó módon képviseli a megyeszékhelyi rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályát.

Dékány Balázs rendőrfőkapitány, Babicz Mihály az év veszprémi rendőre, Porga Gyula polgármesterDékány Balázs rendőrfőkapitány, Babicz Mihály az év veszprémi rendőre, Porga Gyula polgármester

A megyeszékhelyen megrendezésre kerülő rendezvények biztosítása kapcsán kiemelt figyelmet fordít a rendezvények előkészítésére, a biztosítás végrehajtására, valamint a parancsnoki - helyszíni parancsnoki jelenlétre. Az EKF rendezvénybiztosítások kapcsán, különös tekintettel a Gyárkert Kultúrpark koncertjein közel 150.000 ember biztonságát sikerrel garantálták, illetve a magyar és külföldi produkciók rendkívüli biztonsági igényeit is maradéktalanul teljesítették.

Mind elméleti, mind gyakorlati tudása alkalmassá teszi egy eredményes, hatékony szervezeti egység irányítására.  Eredményesen képviseli az általa irányított állomány érdekeit. A szakterülete vonatkozásában, a kitűzött szakmai célok megvalósítása érdekében meghatározottakkal jó hatékonysággal azonosul. 
A szakmai munka, a más szervekkel történő együttműködés terén elért eredmények mellett, kiemelt figyelmet fordít a beosztottakkal való gondoskodásra, törődésre.  Munkaköréből adódó kötelmeit lelkiismeretesen, szakmai felkészültsége javát adva, gyakran a magánéletét háttérbe szorítva teljesíti.

Átadták a Komjáthy-díjakat is

A közrend, a közbiztonság és a bűnmegelőzés támogatása és az együttműködés terén végzett kiemelkedően példamutató, önzetlen és elévülhetetlen érdemeket felmutató kimagasló tevékenységéért Komjáthy-díjat vehetett át:

– az Alkohol-Drogsegély Ambulancia
– Mayer Larissza középiskolai tanuló, a Veszprémi Polgárőr Egyesület önkéntese
– Herczeg Alexandra Eszter rendőr őrnagy, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi
Igazgatóság, Bűnmegelőzési Osztály kiemelt főelőadója.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.